Megvan, hova tűnnek a zoknik párjai: itt keresd őket

zokni mosógép páratlan eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden háztatásban van csomó olyan zokni, aminek eltűnik a párja. Ezek a darabok pedig sosem kerülnek elő. A jelenség előtt minden háziasszony értetlenül áll, de most végre itt a megoldás.

Egy kaliforniai nő rájött arra, hogy a mosógép eszi meg ezeket a zoknikat - írja az NLCafe a Bored Panda nyomán.

Cathy Hinz és férje egy mosodában dolgozik. Amikor elromlott az egyik gépük, szétszerelték az alját és meglepő dolgokra bukkantak benne. Tele volt zoknikkal, de pénzérméket és bankkártyákat is talátak. Mindenki nézzen be tehát a mosógépének aljába, hátha megtalálja a zoknikat, amiket régen keres.

Megvan, hova tűnnek a zoknik párjai: itt keresd őket Forrás: Bored Panda



Így alakítják át az egyetemisták a rideg kollégiumi szobákat otthonossáhttp://www.life.hu/otthon/20180424-igy-alakitjak-at-az-egyetemistak-a-rideg-kollegiumi-szobaikat.htmlMi jut eszedbe a kollégiumi szoba hallatán? Kényelmetlen, lelakott? Két lány bebizonyította, hogy a szabályokat betartva is lehet stílusosan berendezni egy ilyen aprócska helyiséget, méghozzá nem is akárhogyan. Nézd meg Te is! OtthonOrigoKerámia- vagy betoncserép? – Segítünk a döntésbenhttp://www.life.hu/otthon/20180425-keramia-vagy-betoncserep-segitunk-a-dontesben-teto-tetofedes.htmlKorábban már bemutattuk a legnépszerűbb tetőszerkezeteket, most következzenek a cserepek. A ház többi eleméhez hasonlóan, itt sem érdemes elhamarkodott döntést hoznod, hiszen több évtizeden át kell, hogy védje otthonodat az időjárás viszontagságaitól. A cserép esetén sok kérdés merülhet fel, de az egyik legfontosabb, hogy beton-, vagy kerámiacserepet válassz-e. Segítünk meghozni a döntést. OtthonOrigoEladják Julie Andrews egykori luxusotthonáthttp://www.life.hu/otthon/20180426-eladjak-julie-andrews-egykori-luxusotthonat.htmlA Mary Poppins, A Muzsika hangja és a Neveletlen hercegnő színésznője egykori londoni otthonát tűzték eladásra mostani tulajdonosai. Most beleshetünk, milyen luxusban élhetett egy világ kedvence az exkluzív környéken. Otthon--Támadnak a poloskák – Így űzd ki őket a lakásból!http://www.life.hu/otthon/20180424-tamadnak-a-poloskak-igy-uzd-ki-oket-a-lakasbol-tippek-otletek.htmlTámadnak a poloskák! Igen, ismét megjelentek ezek a zöld és barna rémek, akik túl hangosak és túl nagyok ahhoz, hogy elnézőek legyünk velük szemben. Tavaly rengeteget szenvedtünk a poloskáktól, ezért minden létező riasztó és irtó módszert kipróbáltam. Így, most első kézből tudhatod meg, hogy melyik, miként válik be a valóságban. OtthonOrigoBuja növényzet, rókák és flamingók: dobd fel az otthonodat tapétávalhttp://www.life.hu/otthon/20180424-dobd-fel-az-otthonodat-tapetaval-viragmintak-rokak-flamingol.htmlNem tudod, hogy mivel dobhatnád fel a lakásodat? Unod a fehér falakat? A festék helyett válaszd inkább a tapétát. Olyan elképesztően gyönyörű dizájnok vannak piacon, hogy csak akkor nézd meg a galériánkat, ha van időd a hétvégén tapétázni. OtthonOrigoGázfőzőlapokat hív vissza az IKEA szén-monoxid kibocsátás miatthttp://www.life.hu/otthon/20180424-gazfozolapokat-hiv-vissza-az-ikea-szenmonoxid-kibocsatas-miatt.htmlNyugta nélkül is kérhetik az ingyenest szervizt azok, akik 2018. január 1. előtt vásároltak ELDSLAGA gázfőzőlapot az IKEA-ban, hiszen emberi mulasztás miatt a nagyteljesítményű égő szén-monoxid kibocsátása meghaladja az EU-s szabályozásban megállapított mértéket. OtthonOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.