Titokban alakította át otthonukat Emilio

Forrás: spotlightmedia -
ház otthon Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tina tudta nélkül a lehető legnagyobb titokban alakíttatta át otthonukat az Emilio família családfője. A látványtól még a szava is elállt a ház asszonyának.

Hosszasan készült a meglepetésre Emilio, aki igyekszik mindenben felesége kedvére tenni. Éppen ezért az utóbbi időben sokkal több kettesben tölthető programot szerveznek, közösen járnak edzeni és Emilio a háztartásban is igyekszik egy-egy vacsora elkészítésével levenni a terhet felesége válláról. Most Tina egyik legnagyobb álmát váltotta valóra Emilio a kert átalakításával.

Forrás: spotlightmedia

"Tina nagyon régóta szeretett volna pár kenderpálmát a kertbe. Ahogy az új kerti bútorokkal is nagyon régóta szemezett. Szerettem volna meglepni, így amíg ő távol volt, én mindent elintéztem. Idehozattam a pálmákat és a bútorok is megérkeztek" - mondta Emilio, aki titkos akciójával óriási örömöt szerzett feleségének. "Alig találtam szavakat, mikor megláttam, hogyan néz ki a kert. Évek óta vágyok egy kenderpálmára, Emilio egyből néggyel is megajándékozott. Tele van vele a kert, a bútorok pedig csodálatosak. Elképesztő, hogy mindig meg tud lepni, ezért is szeretem ennyire az én csodálatos férjemet, mert mindig igyekszik a kedvemben járni. Majd kiugrom a bőrömből a boldogságtól" - mondta Tina, akinek férje úgy érzi sikerült ezzel egy kis olasz életérzést is bevinni az otthonukba. "Mióta Veronában jártunk, azóta rajongunk a pálmákért. Most úgy néz ki az otthonunk, mintha egy mediterrán vidéken lenne. Lehet, hogy ha kijövünk a kertbe, már útlevél is kell, mert ez már egy másik, mediterrán ország" - mondta Emilio, akinek titkos akcióját ma 21:00-tól láthatják a nézők a Sláger TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.