Détár Enikő ház párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fele akkora házban él most Détár Enikő, mint válása előtt, de nem bánja, mert boldog.

Telki szomszédságában épített magának könnyűszerkezetes házat Détár Enikő, és szerelme, Péter. A házban mindkettejük gyerekeinek jutott hely, mindenkinek van saját birodalma.

Détár Enikő megmutatta otthonát Fotó: Polyák Attila - Origo

"Péterrel közösen találtunk ki mindent. Én csak a fehérhez ragaszkodtam, mert számomra a tisztaságot és minden új kezdetét jelenti. Büszke vagyok a régi, neobarokk bútorokra, amelyek még édesanyám második házasságából valók. Az 1800-ból származó zongorát Eszternek vettük, hitelt kellett felvennünk rá. Minden tárgyhoz egy szép emlék fűz. Hálásak vagyunk Horváth Gyula csapatának, mert mindennel napra pontosan elkészültek. Ami biztos: nagyon boldogok vagyunk itt. - mondta a Borsnak a színésznő.

A házról készült fotókat itt nézheted meg.

Aggódnak érte a rajongók: az ügyeletről posztolt Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180513-aggodnak-erte-a-rajongok-az-ugyeletrol-posztolt-kobol-anita.htmlKöböl Anita az ügyeletről posztolt Facebook oldalára.TV + Sztárok--Eurovíziós Dalfesztivál: Izraeli győzött, az AWS 21. letthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-eurovizios-dalfesztival-2018-izraeli-gyozott-az-aws-21-lett.htmlNetta Barzilai izraeli énekesnő nyerte Toy című dalával a 63. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Lisszabonban. A Magyarországot képviselő AWS Viszlát nyár című számával a 21. helyen végzett. TV + SztárokSztárok, akik büszkén vállalják biszexualitásukat: Gillian Andersontól Amber Rose-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180511-sztarok-akik-buszken-vallaljak-biszexualitasukat-gillian-andersontol-amber-roseig.htmlVannak sztárok, akik szeretik a magánéletüket titokban tartani, mások viszont éppen az ellenkezőjét csinálják: bátran kiteregetik még a szexuális irányultságukat is azért, hogy ezzel másokat is támogassanak. Amber Rose, Drew Barrymore és Gillian Anderson is büszkén vállalták biszexualitásukat. TV + SztárokOrigoElmarad Mészáros Árpád Zsolt idei esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180512-elmarad-meszaros-arpad-zsolt-mazs-idei-eskuvoje.htmlMÁZS és kedvese, Brigi évek óta boldogságban élnek, és együtt nevelik hároméves gyermeküket- A Budapesti Operettszínház sztárja már két évvel ezelőtt megkérte 27 éves kedvese kezét, fél évvel ezelőtt úgy volt, hogy idén összeházasodnak, de idén mégsem mondják ki egymásnak a boldogító igent. TV + SztárokOrigoMihalik Enikő magyar modell 31. születésnapját ünnepeltehttp://www.life.hu/sztarok/20180512-mihalik-eniko-magyar-modell-31-szuletesnapjat-unnepelte.htmlRengetegen csodálják Mihalik Enikő gyönyörű magyar modellt, akiről szinte senki nem gondolná, hogy pénteken már 31. születésnapját ünnepelte. TV + SztárokOrigoDér Heni falatnyi bikiniben lazíthttp://www.life.hu/sztarok/20180512-der-heni-falatnyi-bikiniben-lazit.htmlÚgy tűnik, Dér Heni énekesnő már csütörtökön megkezdte a hétvégi lazítást, medence partjáról posztolt falatnyi bikiniben. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.