Vasvári Vivien otthon Magyarország Miami költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem titok, hogy Vasvári Vivien Amerikában hozta világra gyermekét, így a kicsi amerikai állampolgárságot kapott. Most megmutatta új otthonukat is. 

Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője nemrégiben hozta világra második gyermekét Miamiban, így a kis Edward Ferenc amerikai állampolgárságot kaphatott. Most Insta-storyba tett fel egy képet, amin az áll: "Miami, Florida - Új otthon"

Azt nem tudni, hogy itt vásárolnak-e egy lakást, vagy csak annyira jól érzik magukat, hogy már új otthonuknak érzik a homokos tengerparttal rendelkező várost, mindenesetre sokat elárul a fotó.

Vasvári Vivienék még mindig Miamiban vannak Forrás: Instagram/vasvarivivien

9 elpusztíthatatlan kerti növényhttp://www.life.hu/otthon/20180511-9-elpusztithatatlan-szarazsagturo-kerti-noveny.htmlTavasszal mindenki a kertjében tevékenykedik: rendezgetnek, ültetgetnek. Sokan nagy gonddal nevelgetik gondosan kiválasztott kerti növényeiket, vigyáznak rájuk, megfelelő tápoldatokkal gondozzák őket. Ha te nem erősíted a hobbikertészek táborát, úgy számodra hoztunk pár szuper strapabíró és szinte elpusztíthatatlan kerti növényt. OtthonOrigoÍgy festene 2018-ban a Jóbarátok lakásahttp://www.life.hu/otthon/20180515-igy-festene-2018ban-a-jobaratok-lakasa.htmlEgy belsőépítészeti startup cég, a Modsy álmodta újra a sorozattörténelem egyik leghíresebb lakását. A cél az volt, hogy bemutassák, hogyan nézne ki Monica Geller lakása 2018-ban. OtthonOrigoÍgy varázsolj mediterrán hangulatot otthonodba! Ezekre figyelj!http://www.life.hu/otthon/20180510-igy-varazsolj-mediterran-hangulatot-otthonodba-ezekre-figyelj.htmlKi ne rajongana az életvidám, színekkel és rusztikus felületekkel játszó, napcsókolta délies stílusért? A mediterrán hangulat vidámságot és melegséget csempész a hétköznapokba. Kétségtelenül az egyik legszerethetőbb lakberendezési stílus, így érdemes vele kísérletezni! OtthonOrigoDevényi Tibi bácsi luxusotthonba költözött: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180515-devenyi-tibi-bacsi-luxusotthonba-koltozott.htmlDévényi Tibi bácsi Budapest egyik legpatinásabb épületében lakott évekig, de válása és a fia kirepülése után már soknak bizonyult egymagának a 130 négyzetméter. Ezért döntött a költözés mellett a DJ, a Fem3 Cafénak pedig meg is mutatta új otthonát. OtthonFotó: Adrián Zoltán - OrigoEzek voltak a hírhedt pszichopata sorozatgyilkosok otthonai (18+)http://www.life.hu/otthon/20180510-hirhedt-pszichopata-sorozatgyilkosok-otthonai-hazai-18.htmlMi történne, ha a szomszédodról kiderülne, hogy sorozatgyilkos, aki saját otthonában végzett áldozataival? Meg fogsz lepődni, hogy milyen sokan jártak már így. A pszichopata gyilkosokról sok mindent lehet tudni - miként öltek, mennyi áldozatuk volt -, de arról, hogy mi történt azzal a házzal, melyben éltek és sok esetben gyilkoltak, csak igen kevés információ szivárog ki. Így történhet meg, hogy valaki tudtán kívül beköltözik egy olyan házba, melynek kertjében embereket temettek el. OtthonOrigoA férfiaknak és a szerszámoknak is kell egy privát ház a kertbenhttp://www.life.hu/otthon/20180426-a-ferfiaknak-es-a-szerszamoknak-is-kell-egy-privat-fahaz-kerti-haz.htmlAmikor a kertre gondolunk, magunk előtt látjuk a zöld gyepet, egy grillező sarkot, pár kellemes pihenést ígérő nyugágyat, a merészek pedig még egy medencét is. De valljuk be, hogy a valóságban a kerítés tövében ott hevernek a szerszámok, a terasz nagy részét elfoglalja a fűnyíró, a többi kerti kellékről már nem is beszélve OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.