Visszakapta milliárdos otthonát Lagzi Lajcsi

otthon Lagzi Lajcsi bűnügyi zár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi végre el tudja adni milliárdokat érő otthonát, ugyanis az ingatlanról lekerült végre a bűnügyi zár - tudta meg a Blikk.

"Nagyon dühös voltam, de most annál jobban megkönnyebbültem, hogy már nincs bűnügyi zár a családom otthonán. Ez annyira jó érzés, hogy már a birtok eladásáról is máshogy gondolkodom. Családi kupaktanács dönt majd a sorsáról, összeülünk, és mindenki elmondhatja a véleményét" - nyilatkozta a lapnak Galambos Lajos.

Galambos Lajos visszakapta otthonát Fotó: Szabó Gábor - Origo

A zenész birtokát két éve zárta le a Budaörsi Járásbíróság Galambos több tízmilliós közüzemi tartozása miatt. Lajcsi már a 125 napos elzárása után meghirdette a birtokát, akkor 2,6 milliárd forintra tartotta. Akkor a lezárás miatt nem tudta értékesíteni a birtokot.

"Most is nevetségesnek tartom, hogy 20 millió forintos állítólagos kár miatt terhelték meg a milliárdos ingatlanomat. Letétbe helyeztem volna ezt az összeget, de ehhez nem járultak hozzá. A feloldás ténye viszont mindennél jobban példázza, egyetlen közüzemi szolgáltató felé sincs semmilyen tartozásom. A bíróság előtt is tisztázom magam. Kedden ismét leülünk a szégyenpadra a feleségemmel. Mi nem hátráltatjuk a bíróság munkáját" - mondta Lajcsi.

Pártos Csillát új párja védte a bíróságonhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-partos-csillat-uj-parja-vedte-a-birosagon.htmlHosszú idő után először találkozott a bíróságon Pártos Csilla és egykori férje, Szűcs Csaba, Pécsi Ildikó fia. Pártost új szerelme is elkísérte a vagyonmegosztási tárgyalásra, ugyanis ő védte az asszonyt - írja a Bors. TV + SztárokOrigoAntal Timi férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-antal-timi-ferjhez-ment-templomi-eskuvo.htmlFérjhez ment Antal Timi: párjával immár a templomban is kimondták egymásnak a boldogító igent. TV + SztárokOrigoPártos Csilla nem hajlandó kiköltöztni Pécsi Ildikó házábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-partos-csilla-nem-hajlando-kikoltoztni-pecsi-ildiko-hazabol.htmlÉvek óta tart Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között a pereskedés, és senki nem tudja, hogy mikor lesz vége. A legfrissebb információk szerint a volt műsorvezető nem hajlandó kiköltözni Pécsi Ildikó házából, hiába kötelezte erre a bíróság. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGór Nagy Mária megszólalt a FEM3-as szereplése kapcsánhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-gor-nagy-maria-megszolalt-a-fem3as-szereplese-kapcsan.htmlAz alkoholhoz fűződő viszonyáról és munkájáról is beszélt Gór Nagy Mária, akit nemrégiben többen részegnek véltek, amikor a FEM3-on Joshi Bharat beszélgetett vele születésnapja alkalmból. TV + SztárokOrigoDakota Johnson egy ismeretlen férfival csókolózikhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-dakota-johnson-egy-ismeretlen-ferfival-csokolozik-paparazzi.htmlEgy ismeretlen férfival látták csókolózni Dakota Johnsont. A hír azért is érdekes, mert eddig mindenki azt hitte, a színésznő szíve foglalt: Chris Martint szereti. TV + Sztárok--VV Gigi férjhez megy: Facebook-oldalán tudatta a hírthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-vv-gigi-ferjhez-megy-facebook-oldalan-tudatta-a-hirt.htmlÖrömhírről számolt be a ValóVilág egykori sztárja, VV Gigi. A reality-hős férjhez megy, és habár nagyon várja az esküvőt, van benne némi félelem is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.