Így néz ki a multimilliomosok luxusbunkere: videó

világvége hotel luxus bunker apokalipszis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te már tudod, hova menekülnél akkor, ha közelegne az apokalipszis? A multimilliomosok már tudják: őket földalatti luxusbunkerek várják.

Nem csodálkozunk: a multimilliomosok az apokalipszist is luxusban szeretnék átvészelni. A Vivos nevű cég azzal foglalkozik, hogy egykori katonai bunkereket alakít át olyan búvóhellyé, amelyek amellett, hogy teljes biztonságot nyújtanak lakóiknak, minden földi jóval felszereltek.

A cég egyik központja Dél-Dakotában található, itt egy 5000 férőhelyes épületegyüttes áll az érdeklődők rendelkezésére. Eredetileg katonai bunker volt a földalatti hely, később pedig lőszerraktárnak használták. Gyakorlatilag egy kisvárosként funkcionál, a lakásokat a tulajdonosok ízlésének megfelelően rendezik be, a tervek szerint lesz ott színház, iskola, medence és konditerem is. Egy-egy ilyen otthon forintra átszámolva 6 és 50 millióba kerül.

A másik központ Németországban található, ami szintén egy lőporraktárból lett kialakítva. Itt még nagyobb luxus vár az érdeklődőkre, baj esetén 34 privát lakosztály áll a rendelkezésükre. Ezeket villamos köti össze és található itt színház, játékterem és persze sok-sok étterem és vendéglátóhely - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.