Less be Victoria Beckhamék otthonába: fotó

ház David Beckham otthon Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham saját magáról és családjáról gyakran posztol képeket, de otthonukból nem sokat láthattunk. Most azonban mutatott egy-két részletet a sztárfeleség arról a helyről, ahol a legboldogabb.

Victoria Beckham végre egy apró betekintést engedett csodás otthonukba. Egy szelfinek köszönhetően láthatunk egy-két részletet a házukból, amelyet Victoria Beckham a legjobban imád. Látszik, hogy világos és barátságos az otthonuk, melyben a föld színei uralkodnak.

Íme, Victoria Beckhamék otthona Forrás: Insatgram/Victoria Beckham

A sztárfeleség irodája azonban már nem ilyen meghitt a fekete és fehér színeivel, de a színes cipők kétségkívül feldobják a helyiséget.

Ez pedig a dolgozószoba Forrás: Instagram/Victoria Beckham
Itt él most Shane Tusuphttp://www.life.hu/otthon/20180530-itt-el-most-shane-tusup-kalifornia.htmlShane Tusup jelenleg egy csendes, takaros kaliforniai házban tölti mindennapjait. Otthon--Eva Longoria igazi ingatlanmogul: 1 milliárdos házát 4 milliárdosra cseréltehttp://www.life.hu/otthon/20180529-eva-longoria-piacra-dobta-2006ban-vasarolt-hollywood-hillsi-villajat.htmlEva Longoria hamarosan életet ad gyermekének, de előtte még kisebb-nagyobb üzleti ügyeket intéz. Többek között túl akar adni 2006-ban vásárolt villáján is, amit több mint 1 milliárd forintnak megfelelő összegért dobtak piacra. De nem kell félteni, nemrégiben vásárolt 4 milliárdos villája kárpótolja a veszteségért. OtthonOrigoÍgy néz ki a multimilliomosok luxusbunkere: videóhttp://www.life.hu/otthon/20180529-igy-nez-ki-a-multimilliomos-luxusbunkere-video.htmlTe már tudod, hova menekülnél akkor, ha közelegne az apokalipszis? A multimilliomosok már tudják: őket földalatti luxusbunkerek várják. OtthonOrigoÁlomotthonok - Megmutatjuk Észak-Olaszország egyik legdrágább házáthttp://www.life.hu/otthon/20180520-alomotthonok-megmutatjuk-az-egyik-legdragabb-eszak-olaszorszagi-hazat-comoi-to.htmlA Comói-tó – melyről korábban már írtunk - partvonala a gazdagok kedvelt pihenőhelye. Az itt található ingatlanok, melyek közvetlenül Európa legmélyebb tavára nyújtanak lélegzetelállító kilátást, döbbenetesen magas árért cserébe vehetők birtokba. Most ezek közül is, vélhetően az egyik legdrágábbat mutatjuk meg. OtthonOrigoÍgy dobd fel az erkélyedet! – Szuper ötletek a balkon hangulatának kialakításárahttp://www.life.hu/otthon/20180519-igy-dobd-fel-az-erkelyt-szuper-otletek.htmlVirágládák muskátlikkal, egy kisasztal, esetleg nem is egy, hanem egyből két szék és pár növény. Valóban csak ennyiből állhat egy erkély? Számolj le az unalommal! Az erkélyek, a lakások teraszai. Vannak nagyobbak és egészen aprók is, ám mi mindre hoztunk remek ötleteket, melyekkel felpezsdítheted és kihasználhatóbbá teheted őket. OtthonOrigoUtcára került Bubik István családja, kilakoltatják őket http://www.life.hu/otthon/20180525-utcara-kerult-bubik-istvan-elhunyt-szinesz-csaladja-kilakoltatjak-oket.htmlA 46 évesen elhunyt színész, Bubik István két gyermeket hagyott maga után, Rékát, aki a feleségétől született és Kincsőt, aki egy másik kapcsolatában fogant. Utóbbi borzalmas helyzetbe került az elmúlt időszakban: csomagolnia kell a kis budapesti, alagsori, áram nélküli lakásából, ahonnan őt és édesanyját lakoltatják ki - írja a Best. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.