Hello Kittynek áll a világ - Lakberendezés a masnis cica jegyében

2018.06.19. 14:00

Hello Kitty, már messze túlnőtt az eredetileg szánt célközönségén. Felnőtt hölgyek is előszeretettel viselik táskáikon, ruháikon, cipőiken, sőt, számos használati- és dísztárgy is fellelhető belőle. Ez a gyermekien édes motívum egyfajta visszatekintés a „cuki" korszakra, megidézi a boldog és gondtalan éveket. Egy igazi Hello Kitty-rajongónak a lakásából sem hiányozhat ez a kedves figura. Mutatjuk, miként tudod belecsempészni otthonod világába!

 

Hello Kitty eredetileg egy japán mesefigura, melyet 1974-ben, Simizu Júko álmodott meg. Teljes neve Kitty White, az akkori angol kultúra népszerűségét tükrözi, mely megalkotásakor, a japán fiatalok körében igen népszerű volt. Ő egy csupaszív, barátságos mesefigura – és nem cica! -, akit sok barát vesz körül, vannak háziállatai és mindig vidám.    

Elsőként pénztárcán jelent meg a jellegzetes, száj nélküli, masnis „cicafej", majd később, szinte már bármin meg lehetett találni: autó, laptop, esküvői ruha, alsónemű. Most nézzük meg, hogy a lakberendezésben, milyen térhódítást vitt véghez.

1. Gyermek csillár lampak.hu 20 605 Ft, 2. Ultrahangos hideg párásító emag.hu 22 901 Ft, 3. Falmatrica fal-matrica.hu 5590 Ft, 4. Mérleg Praktiker 5499 Ft, 5. Ágyneműhuzat 140X200 babykidswebaruhaz.hu 6990 Ft, 6. Díszpárna emag.hu 2590 Ft, 7. Ébresztőóra aboltom.com 2500 Ft, 8. Függöny vivre.hu 11 760 Ft, 9. Törülköző abenys.hu 3623 FtForrás: Life.hu

Az alapszínei - a rózsaszín és a piros - akár együtt is remekül variálhatóak, egy színsemleges nappalit, vagy épp hálót is remekül fel lehet dobni pár ilyen típusú kiegészítővel. Természetesen, ha párunk nem túl vidám a Hello Kitty otthon gondolatától, még mindig kiélhetjük eme vágyunkat a gyerekszobában.

Nem kell mindig megragadni az eredeti színeinél

Egy igazi nőcis otthonba is könnyen bele lehet építeni Hello Kitty figuráját. Akár egy komoly hálószoba is hordozhatja a jegyeit, a rózsaszín, vagy piros szín nélkül. Kittynek jól áll a fehér-arany, vagy épp arany-fekete kombináció is.

Egy igazi nőcis otthonba is könnyen bele lehet építeni Hello Kitty figurájátForrás: Facebook/Pottery Barn Teen - PBteen

 

Hello Kittylakberendezésmesegyerekszoba