Eladják Gábor Zsazsa méregdrága hollywoodi otthonát

2018.07.05. 08:48

Elképesztő összegért, 23,45 millió dollárért, azaz 6 milliárd forintért árulják Gábor Zsazsa egykori villáját. Az elképesztő kúriát korábban már eladta egy befektetőnek, ám haláláig ott élhetett. Ez a befektető kínálja most megvételre.

Gábor Zsazsa majdnem 900 négyzetméteres hollywoodi ingatlanában 6 hálószoba, 7 fürdőszoba, valamint vársora néző terasz és medence található. A magyar színésznő előtt Elvis Presley birtokolta a villát, így aki megveszi egy darabka történelemmel is gazdagabb lesz - írja a Fortune.com.

Gábor Zsazsa otthonábanForrás: KPA/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Keystone

A házat 23,45 millió dollárért, azaz 6 milliárd forintért kínálja eladásra az a befektető, akinek még Gábor Zsazsa adta el a házat, amikor már elszegényedett. A befektető azonban megengedte, hogy haláláig ott éljen. 

Gábor Zsazsa ebédlőjeForrás: Matt Baron / BEImages/THIS COPYRIGHTED IMAGE MUST NOT BE USED WITHOUT PERMISSION/Matt Baron / Beimages

De természetesen nappali, dolgozószoba, családi szoba, két konyhaszigettel rendelkező konyha is található a mesés épületben, amelyben olyan hírességek vacsoráztak, mint Ronald Reagan, Elizabeth Taylor vagy épp Frank Sinatra.

Ebből a medencéből csodás a városra néző kilátásForrás: Matt Baron / BEImages/THIS COPYRIGHTED IMAGE MUST NOT BE USED WITHOUT PERMISSION/Matt Baron / Beimages
Gábor ZsazsaHollywoodeladásházVilla