Pintér Tibor új otthont keres: barátnőjének nem tetszik a Kincsem Park szolgálati lakása

Forrás: FEM3 Café -
Kincsem Park otthon Pintér Tibor szolgálati lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibornak mihamarabb szüksége lenne egy új lakásra, barátnőjének ugyanis nem tetszik a jelenlegi, ami nem is csoda: a Kincsem Park szolgálati lakása nem megfelelő egy párnak.

Az istállószag és a lovak közelsége Pintér Tibort egyáltalán nem zavarja, barátnőjét viszont annál inkább. Frida nem érzi túl kényelmesnek a Kincsem Park szolgálati lakását, ezért pintér Tibor is úgy döntött, hogy ideje új otthon után nézni.

Pintér Tibor új otthont keres Forrás: FEM3 Café

"Persze, sokkal egyszerűbb irányítani a színházat és a társulatot, valamint segíteni ellátni a lovakat, ha itt vagyok a közelben, de vannak olyan áldozatok, amelyeket meg kell hozni. Ha minden jól alakul, pár hónap múlva már az új, közös lakásunkban lakunk. Lehet, hogy jót tenne mindenkinek, ha nem lennék ennyire jelen, kell egy kis teret adnom a kollégáimnak. Frida nagyon igényes lány, szereti csinosítgatni a környezetét, így már nagyon várja, hogy meglegyen a lakás, amelynek azonban mindenképpen a Nemzeti Lovas Színház közelében kell lennie, hogy hamar ide érjek, ha szükség van rám" - árulta el a Blikknek a színész, aki nemrég a barátnője miatt a haját is levágatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.