Rubint Réka szekrény ruha gardrób
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka Instagram-oldalán mutatta meg, hogy mekkora is a gardróbja. Elképesztően nagy, hihetetlenül sok ruhával.

Rubint Réka megmutatta követőinek, mekkora gardróbban tartja a ruháit: elképesztően hatalmas, természetesen tele cuccokkal. A fitneszladyről a szortírozás kellős közepén készítettek képet, így az is kiderült, hogy nagyon nehezen válik meg a ruháitól, de eljött az ideje a nagytakarításnak. "Jól jön néha egy kis lomtalanítás! Egy a probléma! Semmitől nem tudok megválni. ÉVEK ÒTA!!! Ez még jó lesz ekkor ... Ez még jó lesz akkor... Na de majd most! Kemény leszek!! Vagy sem?" - írta Réka a fotó mellé.

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Ben Affleck a villája előtt álló mobilvécét használta: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-ben-affleck-a-villaja-elott-allo-mobilvecet-hasznalta.htmlBen Affleck ugyan pár lépésnyire volt saját, 20 millió dollárt érő villájától, mégis az építőmunkások számára kitelepített mobilvécét használta. TV + Sztárok--Új otthonában fehérneműben szelfizett Baukó Évahttp://www.life.hu/otthon/20180810-uj-otthonabol-fehernemuben-szelfizett-bauko-eva-alberlet.htmlÚj otthonából jelentkezett be közösségi oldálan Baukó Éva, nem is akárhogyan: meglehetősen hiányos öltözetben. Otthon--Nappalik mesebeli átalakítása; előtte-utána fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180803-nappali-szobak-mesebeli-atalakitasa-elotte-utana-fotok.htmlImádjuk az átalakított lakásokról készült képeket. Szinte el sem akarjuk hinni, hogy egy-egy lepusztult, elavult helyiségből milyen hangulatos szobákat tudnak kihozni a tulajdonosok. Természetesen nem mindig egyedül, sok esetben lakberendező vagy belsőépítész segítségét kérik. Nincs ez másként a most következő nappalik esetében sem. OtthonOrigoPintér Tibor új otthont keres: barátnőjének nem tetszik a Kincsem Park szolgálati lakásahttp://www.life.hu/otthon/20180809-pinter-tibor-uj-otthont-keres-baratnojenek-nem-tetszik-a-kincsem-park-szolgalati-lakasa.htmlPintér Tibornak mihamarabb szüksége lenne egy új lakásra, barátnőjének ugyanis nem tetszik a jelenlegi, ami nem is csoda: a Kincsem Park szolgálati lakása nem megfelelő egy párnak. OtthonOrigoHomokos tengerpart a kert végében: nem csak álomhttp://www.life.hu/otthon/20180807-homokos-tengerpart-a-kert-vegeben-erre-specializalodott-egy-amerikai-ceg.htmlEgy amerikai cég hiánypótló szolgáltatással állt elő: nem egy szimpla medencét készítenek a megrendelőik számára, hanem egy komplett homokos tengerpartot. Elég jól hangzik, igaz? OtthonOrigoA világ legcsodásabb hálószobái, melyeket akár ki is próbálhatsz: fotók http://www.life.hu/otthon/20180802-a-vilag-legszebb-haloszobai-fotok.htmlA hálószoba otthonunk egyik legfontosabb része. Életünk csaknem felét alvással töltjük, így alapvető fontosságú, hogy ebben a helyiségben tökéletesen el tudjunk lazulni. Persze, emellett helyet kell kapjanak a megfelelő elemekből álló tárolók is. Amikor a világítás, a formák, a színek és a hangulat egységgé áll össze, abból egy kényelmes és lazító környezet jön létre. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.