Bereczki Zoltánban sok fájdalmas emléket hozott elő a költözés

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bereczki Zoltán otthon emlék költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán végre beköltözhetett új házába, ami az öröm mellett fájdalmas is volt, hiszen a múlt emlékei a tárgyak válogatása közben előtörtek.

Bereczki Zoltán hosszú idő után végre beköltözhetett otthonába, amely még nincs teljesen kész, de máris a sajátjának érzi. Eljött a szelektálás ideje, sok tárgy nem mehet ugyanis vele az új környezetbe. Velük együtt rengeteg fájdalmas emlék szakadt fel, amelyek meg is viselték a színészt.

Bereczki Zoltán végre beköltözhetett új otthonába Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Ez lelkileg nagyon megterhelő, már a testemen, az izmaiban, a csontjaimban kezdtem érezni a múlt fájdalmait,

6 csodás tipp, hogy könnyebben és gyorsabban menjen a takarításhttp://www.life.hu/otthon/20180823-6-csodas-tipp-hogy-konnyebb-gyorsabb-praktikusabb-legyen-a-takaritas.htmlMár írtunk a környezettudatos tisztításról, most azonban olyan módszereket és trükköket hoztunk, melyekkel gyorsabban és kisebb erőfeszítéssel végezheted el a szokásos takarítási fázisokat. OtthonOrigoA jó íróasztal és szék ismérvei – Alakíts ki álom tanulósarkot a gyerekszobábanhttp://www.life.hu/otthon/20180820-a-jo-iroasztal-es-szek-ismervei-alakits-ki-tanulosarkot-a-gyerekszobaban.htmlAzt hihetnéd, egy íróasztalban nem sok variáns létezik, ahogy a hozzá tartózó szék esetén se. Nos, ez - amennyiben gyermekszobába szánod - koránt sincs így. A méretein túl több tényezőt is figyelembe kell venned, hogy gyermeked valóban ki tudja azt használni. OtthonOrigoFelfújható bútorok, amik a lakásban, a kertben és a teraszon is megtalálják a helyükethttp://www.life.hu/otthon/20180818-felfujhato-butorok-lakasba-kertbe-es-teraszra.htmlSzeretnél egy igazán mobil kerti bútort? Netán váratlan vendégeid érkeznek? Esetleg csak szeretnél olcsón valami stílusos és vagány elemet a lakásodba? Nos, a felfújható bútorokat neked találták ki. Megmutatjuk az előnyeiket és természetesen a hátrányaikat, és adunk egy kis ízelítőt is, ha kedvet kapnál. OtthonOrigoHázi praktikák: így tartsd távol a poloskákathttp://www.life.hu/otthon/20180821-hazi-praktikak-igy-tartsd-a-lakasodon-kivul-a-poloskakat.htmlLassan indul az idei poloska-invázió. Nézzük, milyen házi praktikák léteznek arra, hogy a nem kívánatos rovarokat otthonunkon kívül tartsuk. OtthonOrigoCsodás fehér kertek; egyszerűek és lenyűgözőek: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180817-egyszeru-es-lenyugozo-feher-angol-kertek-fotok.htmlKépzelj el egy titkos ajtót, mely egy mesebeli angol kertbe vezet, ahol tündérekre és hercegnőkre bukkanhatsz. Nos, most ilyen lenyűgöző, fehér kertekbe repítünk el. OtthonOrigoRendezd be otthonod a feng shui szerint egyszerűenhttp://www.life.hu/otthon/20180817-rendezd-be-otthonod-egyszeruen-a-feng-shui-szerint.htmlAz igazi feng shui túlmutat az ugró delfineken és a szélcsengőkön. Természetesen a legjobb az lenne, ha szakértő segítségét kérnéd, de e nélkül, pár apró változtatással is azonnali hatást tudsz gyakorolni otthonod hangulatára. Érdekes, de ebben nem kell hinni ahhoz, hogy érezd a jótékony hatását. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.