Bereczki Zoltánban sok fájdalmas emléket hozott elő a költözés

2018.08.24. 09:11

Bereczki Zoltán végre beköltözhetett új házába, ami az öröm mellett fájdalmas is volt, hiszen a múlt emlékei a tárgyak válogatása közben előtörtek.

Bereczki Zoltán hosszú idő után végre beköltözhetett otthonába, amely még nincs teljesen kész, de máris a sajátjának érzi. Eljött a szelektálás ideje, sok tárgy nem mehet ugyanis vele az új környezetbe. Velük együtt rengeteg fájdalmas emlék szakadt fel, amelyek meg is viselték a színészt. 

Bereczki Zoltán végre beköltözhetett új otthonábaFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Vannak olyan tárgyak, amikről először azt gondoltam, nem bírom elengedni, aztán estére rájöttem, hogy semmi keresnivalója az új életemben. Ez lelkileg nagyon megterhelő, már a testemen, az izmaiban, a csontjaimban kezdtem érezni a múlt fájdalmait, közben pedig szelektáltam: a házasságomból megmaradt étkészletet már nem szeretném a környezetemben tudni, de a gyerekkori plüssállataim közül, amik az ablakomban voltak egykor, a legrégebbit megtartottam" – árulta el a Best Magazinnak Bereczki Zoltán, aki még nem csomagolt ki mindent.

„Amit nem szeretnék továbbvinni, azon pedig túl kell adni: felrakom az internetre vagy csinálok egy garázsvásárt, de az új életemben nem lesz helye. Hiszen abban, hogy azok az energiák, amik körülvesznek, fel tudna emelni, vagy vissza tudnak húzni. Azok a tárgyak, amik a nyomasztó érzést keltenek bennem, nem jöhetnek velem. Tudom, hogy a rossz emlékek, amik hozzájuk kapcsolódnak, idővel megkopnak, de attól még azoknak a dolgoknak negatív energiája lesz. Kitaláltunk egy nagyon jó kifejezést arra, ha valamire nincs szükségem: azt iktatjuk, és felkerül arra a listára, amin azok a tárgyak szerepelnek, amiktől örökre szeretnék megválni" – tette hozzá Bereczki.

Bereczki Zoltánköltözésemlékotthon