Elviszi a végrehajtó Bíró Ica házát: a bútorait már lefoglalták

Forrás: biroica.hu -
hitel Bíró Ica végrehajtó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 évvel ezelőtt 10 millió forintot vett fel a banktól Bíró Ica, aki ezáltal hitelcsapdába került. Bár harcol, hogy ne veszítse el otthonát, sajnos nem sok esélye maradt...

Bíró Ica hitelcsapdába került és úgy néz ki, a bank elviszi az otthonát. Bútorait már lefoglalták, dobozok és üres falak között éli mindennapjait. Az egykori metál lady próbál erős maradni és mindent megtenni annak érdekében, hogy a baj ne következzen be.

Bíró Ica Forrás: biroica.hu

"Először is szeretném leszögezni, hogy engem senki se sajnáljon! Nem panaszkodom, tényeket közlök: tizenhárom évvel ezelőtt felvettem egy több tízmilliós hitelt, abból vettem két leromlott állapotú ingatlant Ezekben rendeztem be a szépségklubomat, illetve ez lett volna a jövőm biztosítéka is, hiszen nyugdíjra nem számíthatok. Megfontoltan döntöttem, tisztességesen fizettem a törlesztőrészletet, ami egyik napról a másikra a duplájára nőtt. Vállalhatatlanul magas lett, nem tudtam fizetni. Megpróbáltam kiadni, eladni az egyik ingatlant, hogy ki tudjak keveredni az adósságból, de nem sikerült, és ezzel egyre csak romlott a helyzet. A bank egy idő után eladta a tartozásomat egy faktor cégnek, ahol első körben a duplájára nőtt a hitelem összege, mostanra a háromszorosával tartozom annak, amit felvettem úgy, hogy közben az eredeti adósság közel felét kifizettem. Ne mondja nekem senki, hogy ez normális és törvényes! "- mesélte a Borsnak Ica.

Story-gála 2015, Bíró Ica Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Most nyáron megjelent nálam egy végrehajtó négy rendőr kíséretében, és papírokat dugtak az orrom alá, amit alá kellett írnom. Nem tudom, mi volt az. Aztán pár nap múlva megint jöttek, pakoltak. Becstelen és tisztességtelen, ami történik...Egy fiatal ügyvéd pályázik a házamra, tudom, ki az . Tőle kapom a felszólító leveleket, hogy hagyjam el a házat. Az otthonomat, amiért a szüleim és én dolgoztam meg, ami hatvan éve a tulajdonunk. Hát nem megyek, harc nélkül biztosan nem. Tudom, hogy tucatnyi ember lett már öngyilkos a devizahitelek miatt, én erősnek érzem magam, így sosem fordulnék saját magam ellen. És igen, lehet hogy bolondnak néznek, de én még mindig bízom az igazságszolgáltatásban. Hiszek benne, hogy a bíró, akinél ez a lényegében utolsó beadványom van és akinek a döntésén múlik, hogy utcára kerülök-e, tisztességes ítéletet hoz.

Meryl Streep, Oscar-díjas színésznő eladja New York-i luxus otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20180827-meryl-streep-oscardijas-szineszno-eladja-new-yorki-luxuslakasat.htmlMeryl Streep eladja New York-i, 400 négyzetméteres lakását, méghozzá közel 25 millió dollárért. A luxus itt nem az aranyozott korlátokat, hanem a minőségi bútorokkal, és finom eleganciával berendezett szobákat jelöli. A csodás panorámával rendelkező penthouse kitűnően leképezi a színésznő pezsgő, mégis visszafogott stílusát. Streep 12 éve vásárolta ezt a lakást, mely elbűvölőbb, mint hinnéd. Otthon--Álomotthonok – Egy padlás egyedülálló kihasználása, avagy a kétszintes hálószobahttp://www.life.hu/otthon/20180824-alomotthonok-a-padlas-egyedulallo-kihasznalasa-avagy-a-ketszintes-haloszoba.htmlA házakban sokan a padlásteret csupán tárolásra használják, vagy esetleg kialakítanak benne egy szobát. Van azonban más módja is, hogy otthonod világosabb, tágasabb és lenyűgözőbb lehessen a padlás kihasználásának egy egyedi módjával. OtthonOrigoElhagyott helyek: A Katrina hurrikán miatt vált szellemvárossá a vidámpark: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180823-elhagyott-helyek-a-katrina-hurrikan-miatt-lett-kisertetjarta-hely-a-new-orleansi-vidampark.htmlEgy vidámpark mindig hangos a gyermeki nevetéstől, és a felnőttek önfeledt szórakozásától. Ám vannak olyanok, melyek inkább hasonlítanak egy horror történet díszletére, mint a kikapcsolódás és a gondtalan jókedv helyszínére. Most egy ilyet mutatunk meg. Otthon--6 csodás tipp, hogy könnyebben és gyorsabban menjen a takarításhttp://www.life.hu/otthon/20180823-6-csodas-tipp-hogy-konnyebb-gyorsabb-praktikusabb-legyen-a-takaritas.htmlMár írtunk a környezettudatos tisztításról, most azonban olyan módszereket és trükköket hoztunk, melyekkel gyorsabban és kisebb erőfeszítéssel végezheted el a szokásos takarítási fázisokat. OtthonOrigoFelfújható bútorok, amik a lakásban, a kertben és a teraszon is megtalálják a helyükethttp://www.life.hu/otthon/20180818-felfujhato-butorok-lakasba-kertbe-es-teraszra.htmlSzeretnél egy igazán mobil kerti bútort? Netán váratlan vendégeid érkeznek? Esetleg csak szeretnél olcsón valami stílusos és vagány elemet a lakásodba? Nos, a felfújható bútorokat neked találták ki. Megmutatjuk az előnyeiket és természetesen a hátrányaikat, és adunk egy kis ízelítőt is, ha kedvet kapnál. OtthonOrigoCsodás fehér kertek; egyszerűek és lenyűgözőek: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180817-egyszeru-es-lenyugozo-feher-angol-kertek-fotok.htmlKépzelj el egy titkos ajtót, mely egy mesebeli angol kertbe vezet, ahol tündérekre és hercegnőkre bukkanhatsz. Nos, most ilyen lenyűgöző, fehér kertekbe repítünk el. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.