Így jelenik meg otthonodban a mágikus unikornis

2018.09.18. 15:00

A felnőtteket célzó gyermeki motívumok időről időre felkapottá, szinte vírusszerűvé válnak, így volt ez a pár éve előtérbe került unikornisimádattal is. Sokan gondolják úgy, az egyszarvúőrület lecsengőben van, de megnézve a boltok kínálatát, ez koránt sincs így.

"Egyszarvú (lat. Unicornis, gör. monocerosz), ló alakú mitikus állat, lófeje, fehér lóteste, őzlába és oroszlánfarka van, homloka közepén egyenes, hegyes szarvval. (...) Ókori eredetű hiedelmek szerint szarvának pora minden méreg hatását közömbösíti; az állatot csak úgy lehet elfogni, ha egy szűz leányt ültetnek le útjába, az előtt letérdel, és ölébe hajtja a fejét. (...) Az egyszarvú Skócia nemzeti állata." - Wikipédia

Az unikornis lehet elegáns, bájos, vicces, így pedig számtalan alakban megjelenhet, például az otthonodban is. Nem kell tehát feltétlenül kislányos dizájnt választani, de tény, hogy ez a meseszerű lény erre kiválóan alkalmas.

Forrás: YouTube
Unikornisfánk-recept

A nyár a pezsgés, a színek és az élvezetek évszaka. Bár már érezni az ősz lassú érkeztét, a konyhádban még ne engedj a sütőtökös recepteknek. Készíts egy hihetetlenül impulzív süteményt: az unikornisfánkokkal nem csupán a gyerekeknél lesz sikered.

Így jelenjen meg az unikornis a lakásodban!

A gyerekszobát kivéve nem jó, ha túltolod az egyszarvúk felhalmozását, a kevesebb, néha több elvet alkalmazd. Így kellő hangsúlyt kapnak, és nem vesznek el a „tömegben."

Unikornis teatojás - firebox.com, Unikornis könyvtámasz - modcloth.com, Unikornis gyertyatartó - firebox.comForrás: modcloth.com, firebox.com

Válassz a stílusok közül egyet, és helyezd arra a hangsúlyt. Az egyszínű, tekintélyt parancsoló darabok mellé, ne tegyél szivárványszínű, pufók figurákat.

Találd meg a helyüket. A férfiaknak nem szokásuk az egyszarvúakért való rajongás, így nem biztos, hogy örülnének a rózsaszín csillámos díszpárnának a kanapén. Ebben az esetben a konyha, vagy a fürdőszoba lesz a te szentélyed, ahol bátran kiélheted magad.

1. Unikornis tál - amazon.com, 2. Ragasztószalag adagoló - worldmarket.com, 3. 3 darabos porcelán reggeliző szett - shopforyou.hu 7490 Ft, 4. Bögre - us.asos.com, 5. Unicorn pink ajtótámasz - vivre.hu 3400 Ft, 6. Színváltós unikornis gyertya - beststuff.hu 4990 Ft, 7. Unikornis fali dísz - H&M home 3990 Ft, 8. Unikornis asztali lámpa, éjjeli fény - monkie.hu 17 590 Ft, 9. Fürdőkád dugó - firebox.com, 10.  Légfrissítő - firebox.comForrás: Life.hu

Látszik tehát, hogy az unikornisokat, a flamingók betörése sem tudta letaszítani a trónról.

unikornisegyszarvúlakberendezésotthon