Így faragj halloweeni zombi sütőtököt!

Forrás: Shutterstock -
DIY töklámpás sütőtök tökfaragás zombi Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halloweenről korábban már írtunk egy átfogó cikket. Ebben többek közt rámutatunk, hogy ez az ünnep jóval több mint egy „amerikai őrület". A gonosz és ártó szellemek elűzése igen fontos pontja október 31-e estéjének, amelyben nagy segítségünkre lehet egy töklámpás. Természetesen a kifaragása remek móka is lehet, egyedül, barátokkal vagy épp a gyerekekkel.

Amennyiben kezdő vagy e téren, úgy valami egyszerűbb formába vágj bele. Skalpold meg a tököt, majd egy kanál segítségével szedd ki a belsejét. Ezután késsel vágj rá szemeket, orrot és szájat, majd tegyél bele egy gyertyát. Kész is.

Egy töklámpás kifaragása remek móka is lehet, egyedül, barátokkal vagy épp a gyerekekkel Forrás: Shutterstock

Ám ha már tavaly is faragtál tököt, és kedvet kaptál egy igazán zombis lámpáshoz, akkor ezt a DIY-s videót épp neked találtuk. Ne ijedj meg, elsőre valóban nem tűnik a legegyszerűbbnek, de egy kiváló délutáni program lehet a töklámpás faragásából, miközben szuperül szórakozol, és nem mellesleg neked lesz a legvagányabb lámpásod. A tökön kívül még egy kis slime-ra is szükséged lesz, de ez akár el is hagyható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.