Lakberendezési trendek a 90-es évekből: szerinted melyik jöjjön vissza? Szavazz!

otthon 90-es évek lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami a trendeket illeti, manapság folyton a 90-es években jellemző divatelemek visszatéréséről hallunk. A biciklisnadrág, a neon színek, de még a Buffalók is visszatértek. De mi a helyzet a lakberendezésben? Kíváncsiak vagyunk, ti mit látnátok újra szívesen azokból a trendekből, amelyek a 90-es években virágoztak?!

1 milliárd és 500 millió: ennyiért adta el a házát Bruce Willishttp://www.life.hu/otthon/20181019-bruce-willis-arulja-idahou-otthonat.htmlA Bruce Willis birtokában lévő, Idaho-beli ranch hét éve volt a piacon, most azonban vevőre talált. Az ingatlan 1,5 milliárd forintnak megfelelő összegért kelt el. Less be a színész egykori otthonába! OtthonOrigoLuxus és vidéki stílus: Ralph Lauren farmja maga az amerikai álomhttp://www.life.hu/otthon/20181016-ralph-lauren-colorado-beli-farmja-maga-az-amerikai-alom.htmlRalph Lauren élő legenda, aki már 50 éve építi divatbirodalmát. A kerek évforduló alkalmából beengedte coloradói otthonába az Elle Decor szerkesztőségét, ahol arra is fény derült, hogy farmja olyan, mint a kollekciói: egyszerre érződik benne a vidéki pompa, a luxus és a stílus. Otthon--A szójagyertyáké a jövő! Interjú Csapó Ildivel, a Greenway Design tervezőjévelhttp://www.life.hu/otthon/20181009-interju-csapo-ildivel-a-greenway-design-tervezojevel.htmlEgy DIY projektből nőtt szenvedéllyé a gyertyaöntés Csapó Ildi számára, aki a Greenway Design tervezőjeként az ellenállhatatlan illatú szójagyertyákra specializálódott a hagyományos, ámde egészségkárosító paraffin gyertyákkal szemben. Ildit a Greenway filozófiájáról, tudatosságról és a legújabb illatokról kérdeztük! OtthonOrigo5+1 bútorfelújító workshop a DIY szerelmeseinekhttp://www.life.hu/otthon/20181002-butorfelujito-workshopok-a-diy-szerelmeseinek.htmlMiért szerertjük annyira a DIY, azaz a csináld magad mozgalmat? Mert szuper érzés, ha a tömegtermékek mellett igazán egyedi tárgyak is körbe vesznek minket, amiket ráadásul saját stílusunkra szabtunk. A következőkben olyan woekshopokat mutatunk, ahol saját kezűleg újíthatjátok fel, vagy alakíthatjátok át kedvenc bútordarabotokat. OtthonOrigoMinden, amit a skandináv stílusról tudnod kell http://www.life.hu/otthon/20180925-minden-amit-tudnod-kell-a-skandinav-stilusrol.htmlMiért olyan közkedvelt a skandináv design? Mitől töretlen a népszerűsége? Ismerd meg az északi népek életvitelére szabott lakberendezési stílust, ami meghódította a világot. OtthonOrigo10 különleges csináld magad polchttp://www.life.hu/otthon/20180918-10-kulonleges-csinald-magad-polc-diy.htmlHa nem is vagy az a típus, aki egy lakásfelújítás alatt mindent a saját két keze munkájával végezne el, attól még egy-egy kisebb projektbe érdemes neked is belevágnod. Az ugyanis szuper érzés, ha olyan tárgy is van a lakásban, amit te magad készítettél. Ezúttal néhány saját készítésű polcot ajánlunk figyelmedbe! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.