fagyasztóládák mélyhűtő élelmiszer ételek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna, hogy hibát követsz el akkor, amikor bizonyos ételeket a mélyhűtőbe teszel? Nem minden élelmiszernek tesz jót ugyanis, ha jégre tesszük. Nézzük, melyek ezek!

Tej és joghurt

A tejtermékek fagyasztás után is fogyaszthatóak maradnak, ugyanakkor állaguk már nem lesz olyan, mint eredetileg volt: zavarossá, darabossá válhatnak.

Burgonya

A burgonya állaga fagyasztás után, kiolvasztva kásás és puha lesz.

Olajban sült étel

Az olajban sült ételeket sem érdemes mélyhűtőbe tenni, ugyanis elveszítik frissességüket és puhává válnak.

Nem minden élelmiszert szabad mélyhűtőbe tenni Forrás: Shutterstock

Tojás

Ha mindenképp le akarod fagyasztani, ne héjastól tedd, mert a héja így megreped. Inkább törd fel, és légmentesen záródó dobozba tedd.

Tészta, rizs

A tészta és a rizs ehetőek maradnak fagyasztás után is, ugyanakkor állaguk nem lesz túlságosan gusztusos - írja a Bors.

Hamisnak tartják Némedi Mari végrendeletét: 100 milliós vagyon a téthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-hamisnak-tartjak-nemedi-mari-vegrendeletet-100-millios-vagyon-a-tet.htmlNémedi Mari Terry Black örökbefogadott kislányára hagyta minden vagyonát, de úgy tűnik, valami nincs rendben a végakaratával... TV + SztárokOrigoValóVilág: Reni bevallotta az igazat Rolinak, férfinak születetthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-valovilag9-reni-bevallotta-az-igazat-rolinak-ferfinak-szuletett.htmlMinden eddiginél erősebben indított a ValóVilág 9. Alig telt el pár nap, de már megtörtént az első szex, a játékosok ledobták a ruhájukat, sőt a mentők is jártak a villában. TV + SztárokOrigoSzakított párjával Rippel Feri: 9 hónapig voltak együtt Viktóriávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181109-szakitott-parjaval-rippel-feri-9-honapig-voltak-egyutt-viktoriaval.htmlAugusztus végén a pár még arról beszélt boldogan, hogy remélik, néhány éven belül szülők lesznek, így mindenki megdöbbent a szakításon. Úgy tudni, a távolságot nem tudta leküzdeni a szerelmük. TV + SztárokOrigoElőkerült Diana hercegné egyik képeslapjahttp://www.life.hu/sztarok/20181109-elokerult-diana-hercegne-egyik-kepeslapja.htmlNem csak jószívű és kedves, de remek humorérzékkel megáldott hercegné is volt Diana. Íme, egy képeslap, amely ezt bizonyítja. TV + Sztárok--Egymásnak estek a rajongók a Neoton legutóbbi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-egymasnak-estek-a-rajongok-a-neoton-legutobbi-koncertjen.htmlA közönség első soraiban esett egymásnak két rajongó a Neoton legutóbbi szigetszentmiklósi koncertjén. Végvári Ádám leállította a bulit, meg kellett várni, amíg szétszedik a verekedőket. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegérkeztek Gönczi Gábor és Ildi esküvői fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20181108-megerkeztek-gonczi-gabor-es-ildi-eskuvoi-fotoi.htmlMegérkeztek a képek Gönczi Gábor titkos esküvőjéről. Az ifjú házasok csodásan festettek a nagy napon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.