Íme a bunker, ahol elbújhatnak a milliárdosok a világvége elől

Forrás: Youtube/What's Inside? -
világvége milliárdosok bunker apokalipszis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valóban beköszönt az apokalipszis, csak a felső réteg tud hová menekülni. A luxusbunkerek ugyanis több száz millióba kerülnek. 

Az összeesküvés-elméletek hívői készülnek a világvégére, de közülük is csak a leggazdagabbak tudnak búvóhelyet vásárolni maguknak. A What's Inside? vagyis Mi van benne? nevű YouTube-csatorna mutatta meg, milyen is egy igazi luxusbunker, ahol a milliárdosok átvészelhetik az apokalipszist – szúrta ki a Player. Nagyon sok pénz kell ugyanis ahhoz, hogy egy ilyen óvóhelyet vásároljon magának az ember, akár 3 millió dollárba, vagyis átszámítva több mint 800 millió forintba is kerülhet.

Persze medence is van Forrás: Youtube/What's Inside?

A bemutatott fedezék Kansas államban található, de a pontos helyét persze nem árulták el. Az 1960-as években épült és 12 lakóegység van benne, na meg mászóterem, moziszoba, könyvtárszoba, edzőterem, szauna, otthonos hálószobák, hatalmas konyha és egy csodálatos medence.

Elhagyott helyek - Japán hotel fekete homokú tengerparttalhttp://www.life.hu/otthon/20181115-elhagyott-helyek-japan-hotel-fekete-homoku-tengerparttal.htmlAz 1960-as években a japánok úgy döntöttek, megalkotják a saját hawaii üdülőhelyüket – mivel a lakosság nem igen tudott más országokba utazni. A Fülöp-tenger szubtrópusi éghajlata ehhez tökéletesen meg is felelt, az Izu-szigeteken pedig megkezdődtek az óriási idegenforgalmi beruházások. OtthonOrigoKóbor János megmutatta az otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20181118-kobor-janos-megmutatta-otthonat.htmlTágas, világos, kényelmes és fényűző: ilyen Kóbor János villája, amely immár 10 éve a családi fészkük. OtthonOrigoRendezd be az otthonodat A szürke ötven árnyalata filmekből ismert bútorokkalhttp://www.life.hu/otthon/20181114-vedd-meg-a-szurke-otven-arnyalata-filmekben-latott-luxus-butorokat-festmenyeket-lampakat.htmlA szürke ötven árnyalata könyvek világsikere után a mozivásznat is meghódította Anastasia Steele és Christian Grey története. Három filmen át követhetjük végig az erotika, a szerelem és a luxus triumvirátusát, melyekért milliók rajonganak még a mai napig is. Most lehetőséged van arra, hogy A sötét ötven árnyalata és A szabadság ötven árnyalata filmek az otthonodban is kézzelfoghatóvá váljanak, méghozzá a bennük látható bútorok és kiegészítők megvásárlásával. Otthon--Nem jöttek a végrehajtók Bíró Icához, nem került az utcárahttp://www.life.hu/otthon/20181116-nem-jottek-a-vegrehajtok-biro-icahoz.htmlEgyetlen nyugodt éjszakája sincs Bíró Icának, ugyanis svájcifrank-alapú hitele miatt óriási tartozást halmozott fel és a kilakoltatástól retteg. OtthonOrigoCsodás karácsonyi videót készített az IKEA, amelynek alapja egy rémisztő helyzethttp://www.life.hu/otthon/20181114-csodas-karacsonyi-videot-keszitett-az-ikea-melynek-alapja-egy-remiszto-helyzet.htmlAki már ragadt be liftbe, tudhatja, hogy ez nem egy kellemes helyzet. Idegenek összezárva, könnyű úgy érezni, hogy fogy a levegő, és az időérzékelés is csődöt mond, ha soká érkezik a segítség. Ebből a helyzetből varázsolt szívet melengető karácsonyi kisfilmet az IKEA. Otthon--A fiúknak is lehet cool gyerekszobájukhttp://www.life.hu/otthon/20181112-a-fiuknak-is-lehet-vagany-gyerekszobajuk.htmlSokan hiszik, hogy a lányos szobákat jóval kreatívabban, ötletesebben és esztétikusabban lehet személyre szabni, mint egy fiúét. Nos, ebben bizony nagyot tévednek. Természetesen nehéz megtalálni azt a határt, amitől igazán fiús, netalán kisférfias lesz egy szoba, de nem lehetetlen. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.