Árulják VV Fanni szülőházát: a család el akar költözni

Forrás: Facebook -
Novozánszki Fanni otthon VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladják a családi otthont és megpróbálnak új életet kezdeni VV Fanni szerettei. 

40 millió forint körüli áron hirdeti a Novozánszki család a martonvásári házukat, ahol felnőttkora kezdetéig Fanni is élt. Korábban a lány édesanyja nyilatkozta, hogy mindenképpen új otthonra van szükségük az újrakezdéshez, hogy ne mindennap azt a helyet lássák, ahol Fanni élt, hogy ne az lebegjen minden nap a szemük előtt, ahogy Fanni jön-megy, nevet, magyaráz.

Forrás: Facebook/Origo

„Én úgy tudom, hogy nem találnak vevőt, már az árat is lejjebb vitték. Még Fanni kovácsoltvas ágya is megvan a szobában, biztos azt is otthagynák, hisz ahhoz is emlékek kötik a szülőket” – mondta el a család egyik barátja a Ripostnak.

„Minden fillér fontos most nekik, hisz új életet akarnak kezdeni. Az anyuka még egy munkát is bevállalt a Postakocsi étteremben, hogy tudjanak félretenni” – nyilatkozta egy helybéli asszony a lapnak.

A lovak szaga üldözte el Fridát Pintér Tibor otthonából http://www.life.hu/otthon/20181111-a-lovak-szaga-uldozte-el-rubos-fridat-pinter-tibor-otthonabol.htmlElőbb szétköltözött, majd szakított is egymással Pintér Tibor és Frida. Úgy tűnik, a színész lakáshelyzete volt az, ami megrontotta a kapcsolatukat. OtthonOrigoMegmutatta új otthonát Tóth Verahttp://www.life.hu/otthon/20181111-megmutatta-uj-otthonat-toth-vera-enekesno.htmlOktóberben költözött új otthonába Tóth Vera. Ahogy a régit is nemegyszer, úgy ezt is megmutatta követőinek. Az énekesnő csodás hangulatot teremtett, amit most ti is megnézhettek. OtthonOrigoVégre talált albérletet a látássérült egyetemista fiú, Máté, és kutyája, Fülöphttp://www.life.hu/otthon/20181021-vegre-talalt-alberletet-a-latasserult-egyetemista-fiu-mate-es-kutyaja-fulop.htmlVakvezető kutyájával keresett albérletet Budapest belvárosában egy látássérült egyetemista fiú, de azt mondja, mindenhonnan elutasították. Erről Máté a nagy nyilvánosság előtt is beszélt, és úgy tűnik, érdemes volt, ugyanis megvan az ideális albérlet, ahova a négy éves fekete labradorral, a segítő kutyával, Fülöppel beköltözhet. OtthonOrigoApró trükk, amivel kitisztíthatod a mosogatószivacsothttp://www.life.hu/otthon/20180929-apro-trukk-amivel-kitisztithatod-a-mosogatoszivacsot-szinte-uj-lesz.htmlBár a mosogatószivacs nem egy drága holmi, előfordul, hogy nincs elfogy az utolsó darab is, és nincs időnk vagy kedvünk leszaladni újat venni. Ilyenkor sincs azonban veszve semmi: a használt szivacs is könnyen újszerűvé varázsolható. OtthonFotó: Zirig Árpád - TáfelspiccLehet, nem veszíti el házát az egykori neotonos Pál Évahttp://www.life.hu/otthon/20180930-lehet-nem-vesziti-el-hazat-az-egykori-neotonos-pal-eva-enekesno.htmlFontos ítéletet hozott a közelmúltban az Európai Bíróság: perelhetnek a magyar devizahitelesek. Így felcsillant a remény Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője számára is. Otthon--Természetes anyagokkal könnyedén kitisztítható az eldugult mosogató lefolyójahttp://www.life.hu/otthon/20180929-termeszetes-anyagokkal-konnyeden-kitisztithato-az-eldugult-mosogato-lefolyoja-tippek.htmlA mosogató lefolyója a legnagyobb elővigyázatosság elelnére is eldugulhat. Első körben azonban nem érdemes azonnal szétszedni vagy szerelőt hívni, ugyanis sok esetben könnyen megoldható házilag is a probléma. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.