Tippek, hogy az otthonod mindig rendezett legyen

Forrás: Thinkstock -
otthon rend rendrakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszeveszett takarításba fogsz, amikor váratlanul vendégek jelentkeznek be hozzád? Kifogásokat keresel, ha valaki hirtelen akar beállítani? Nem lenne sokkal jobb, ha te is egyike lennél azoknak az embereknek, akik mindig rendezetten tartják a lakásukat? Ők így csinálják, kövesd a trükkjeiket. 

Egy rendezett lakás nemcsak azért jó, mert nem kell kétségbeesni a váratlan vendégek miatt, de jobb is hazatérni egy olyan otthonba, amit nem borít el a kupleráj. Ezeket csinálják azok az emberek, akiknek a lakásukban állandó a rend.

Ha rendezett az otthonod, nyugodtan hátradőlhetsz Forrás: Thinkstock

Mindig beágyaznak

Felkelés után mindig az az első dolguk, hogy megigazítják a takarót. Csak egy-két másodpercet igényel, de máris szebb a hálószoba látványa.

Kiürítik a mosogatógépet reggel

Bizony, ha nem üres a mosogatógép, senki sem abba pakolja a mocskos tányérokat, ezért érdemes reggel elpakolni, így készen áll az aznapi használt evőeszközök befogadására.

Kosarakat használnak az apró mütyürök elrendezéséhez

Az apróbb dolgok folyton az asztalon vagy a padlón végzik, nincs állandó helyük, ezért érdemes kosarakat alkalmazni, amibe bele lehet dobálni az állandóan kallódó tárgyakat.

Nem halogatnak

A rendetlenséget azonnal felszámolják, így nem gyűlik és lesz akkora, amibe már nincs kedve az embernek belekezdeni.

A ruha a szennyesbe kerül

Egy hosszú nap után csábító a ruhát a padlón hátrahagyni, de csak egy mozdulat betenni a szennyesbe!

Soha nem fekszenek le úgy, hogy nincs rend a konyhában

A főzés bizony sok mosatlannal jár, nem beszélve a vacsora során elhasznált poharakról és tányérokról. Ha nem rendezzük le azonnal, másnap már kétnapi adaggal kell megküzdenünk, így lefekvés előtt mindenképpen érdemes tisztává varázsolni a konyhát, hogy a reggel is békésen induljon – írja a Popsugar nyomán az NLCafé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.