Nyerj az adventi koszorúddal! - karácsonyi nyereményjáték

Forrás: Shutterstock -
karácsony advent adventi koszorú ajándék nyerj nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap fellobbant az első gyertya lángja az adventi koszorúkon. Ezek lehetnek formabontók vagy épp tökéletesen hagyománytisztelők, a szépségük mégis abban rejlik, hogy kinek az asztalán állnak. Mi most a tiédre vagyunk kíváncsiak!

A karácsony egyben a csodás sütemények időszaka is, épp ezért két olvasónkat szeretnénk megajándékozni egy-egy, a maga nemében igazán különleges recepteskönyvvel: Enni való ajándékok és Cukormentes örömök.

Korábban már hoztunk igazán formabontó „koszorúkat", most mutasd meg, hogy te mivel várod az idén a karácsonyt!

Nincs más dolgod, mint lefotózni az adventi koszorúdat, és elküldeni nekünk: mi pedig a két legkiemelkedőbb tulajdonosát megajándékozzuk.

Fotózd le az adventi koszorúdat, és nyerj! Forrás: Shutterstock

A játék menete

2018. december 4. és 11. között küldj egy fényképet az adventi koszorúdról az info@life.hu e-mail-címre "Advent otthon" tárggyal. December 12-én a Life.hu szerkesztősége összeül, és kiválasztja a nyertest. Az eredményhirdetés december 13-án lesz, ahol az általunk legjobbaknak tartott adventi koszorúk mellett megmutatjuk azt a kettőt is, amelyeket egy-egy gyönyörű recepteskönyvvel és Life.hu-s figyelmességgel jutalmazunk.

Nyeremények:

1 db Alison Walker: Enni való ajándékok című könyv és Life.hu ajándékcsomag

Alison Walker: Enni való ajándékok (Corvina kiadó) Fotó: Life.hu

1 db Iklódi Dóra: Cukormentes örömök című könyv és Life.hu ajándékcsomag

Iklódi Dóra: Cukormentes örömök (Boook kiadó) Fotó: Life.hu

A játék ideje: 2018. december 4-11. éjfél

1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a New Wave Media Group Zrt. (1126 Budapest, Nagy Jenő utca 12., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő „Advent otthon" nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője a New Wave Media Group Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").
2. A játékban való részvételhez adventi koszorút ábrázoló fényképeket kell küldeni az info@life.hu e-mail-címre. A Nyereményjáték 2018. 12. 04-étől 2018. 12. 11. éjfélig tart. A beküldő személy ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött kép elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.
3. A Nyereményjátékban részt vehet minden internetfelhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)
4. A Nyereményjáték nyereményét a Life.hu ajánlotta fel, amely az alábbi: Alison Walker: Enni való ajándékok, Iklódi Dóra: Cukormentes örömök.
5. A Szervező a nyerteseket a szerkesztőség tagjaiból álló zsűri alapján választja ki. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adófizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.
6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető, illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő).
7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai e-mailben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság, illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány.
8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban és helyszínen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.
9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail-cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyiigazolvány-szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak, illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.
10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.
11. A Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:
telefonszám: (06-1) 371 3497
e-mail-cím: info@life.hu

Ebben a szállodában egész évben karácsony vanhttp://www.life.hu/otthon/20181130-ebben-a-szallodaban-egesz-evben-karacsony-van-egyesult-allamok.htmlNem számít, hogy melyik hónap van, a The Inn at Christmas Place szállodában mindig csodás ünnepi díszek várják a vendégeket. Pompásan feldíszített karácsonyfák, fényfüzérek hirdetik egész évben a szeretet ünnepének fontosságát. OtthonOrigo7 meglepően őrült ajándék 5000 forint alatthttp://www.life.hu/otthon/20181126-7-meglepoen-orult-karacsonyi-ajandek-5000-forint-alatt-otletek.htmlEgy ajándék akkor jó, ha kicsit őrült, igazán személyes, ugyanakkor valamiképp hasznos is. Ne szeméttel, egy újabb porfogóval lepjük meg szeretteinket, hanem olyasmivel, aminek örülnének, de talán eszükbe sem jutna venni maguknak. OtthonOrigoApa csak a szemétért felel? – így vélekednek a magyarok a házimunka felosztásáról http://www.life.hu/otthon/20181118-igy-velekednek-a-magyarok-a-hazimunka-felosztasarol.htmlAzok az idők, amikor a munkából hazatért férfit meleg vacsora és ragyogóan tiszta ház fogadta, már lejárt. A nők tömeges munkába állásával és a nemek közti egyenlőség forradalmával már joggal várhatjuk el, hogy a háztartásban élők közösen végezzék el az otthoni feladatokat. De valóban így is van, vagy ez továbbra is csak egy álom? OtthonOrigoÁlomotthonok - A luxus és a giccs hihetetlen párosításahttp://www.life.hu/otthon/20181118-alomotthonok-a-luxus-es-a-giccs-hihetetlen-parositasa-miami-beach.htmlEbben az otthonban minden tárgynak, minden bútornak külön története van. Első pillantásra giccsparádénak tűnhet ez a Miami Beach-i ház, de megismerve tulajdonosának motivációját és a berendezés kiválasztásának igényességét, lehetséges, hogy másként fogod látni. OtthonOrigoA régi lesz az új – 2019-es lakberendezési trendelőrejelzéshttp://www.life.hu/otthon/20181106-2019es-lakberendezesi-trendelorejelzes.htmlMinden évnek megvannak a maga meghatározó stílusirányzatai, trendjei, ezek tehát jövőre sem maradnak el. Az ElleDecor már most bejelentette a 2019-es év bútortrendjeit. Ebből szemezgettünk. OtthonOrigoMéregdrága lakberendezés: nézz körbe a luxuscuccok közötthttp://www.life.hu/otthon/20181030-meregdraga-lakberendezes-nezz-korbe-a-luxus-cuccok-kozott.htmlNem kell sokáig keresgélnünk, hogy túlárazott, méregdrága termékekre bukkanjunk. A most következőkben olyanokat hoztunk, amelyek itt-ott ugyan aranyozottak, márványalapon fekszenek, neves tervezők keze nyomát viselik, de a hozzájuk rendelt árakkal kissé megszaladt a gyártó tolla. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.