Eta néni házát milliónyi karácsonyi égő díszíti, bárki megnézheti

Forrás: Shutterstock -
karácsony égő otthon égősor díszítés dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapest közelében fekvő Dabason él Kajdácsi Józsefné Eta néni, akinek házát milliónyi karácsonyi égő díszíti. Már a Google is turistalátványosságként jegyzi azt az otthont, ahol a 90 éves dédmama is égőket bogoz az asztal mellett. 

"Most a hátsó kertet is díszítjük, vannak még itt fák, sövény és füves terület is. Szerencsére sikerült sok állatkát szerezni az idén, és a lányaim is hoztak sok új dolgot" - mesélte a Borsnak Kajdácsi Józsefné Eta néni, akinek otthonát milliónyi karácsonyi égő díszíti minden évben.

Minden évben érkezik új dísz Eta néni házára (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Az asszony a plusz százezres villanyszámlát sem bánja, átalánydíjként egész évben fizeti. Már a Google is ismeri a házat, ha beütjük a címet, turistalátványosságként találunk rá. Eta néni a lapnak elmesélte, náluk igazi családi program a díszítés. Advent előtt 2 héttel kezdik, hogy az ünnepi időszakban már minden a helyén legyen. Még a 90 éves dédmama is segít az égők kibogozásában.

Ám nehézsége is van a munkának: "Annál dühítőbb nincs is, amikor a lapos tetőn, fél délelőttnyi térdepelés után derül ki, hogy egy-két sor nem világít" - mondta Eta néni lánya, Etu. Ám nemcsak ő segít az édesanyjának, hanem testévre, Andrea is, aki a kreatív újításokért felel, de az unokák is kiveszik a részüket a munkából.

Ha szeretnéd megnézni az elképesztő házról készült fotókat, kattints ide!

Nyerj az adventi koszorúddal! - karácsonyi nyereményjátékhttp://www.life.hu/otthon/20181203-nyerj-az-adventi-koszoruddal-karacsonyi-nyeremenyjatek.htmlVasárnap fellobbant az első gyertya lángja az adventi koszorúkon. Ezek lehetnek formabontók vagy épp tökéletesen hagyománytisztelők, a szépségük mégis abban rejlik, hogy kinek az asztalán állnak. Mi most a tiédre vagyunk kíváncsiak! OtthonOrigoEgy fájdalomcsillapító segítségével szabadul meg a rozsdától ez a nő: videón a trükkhttp://www.life.hu/otthon/20181204-egy-fajdalomcsillapito-segitsegevel-szabadul-meg-a-rozsdatol-ez-a-no-videon-a-trukk.htmlElképesztő trükköt mutatott be egy édesanya: fájdalomcsillapítóval távolítja el a fémtárgyak szennyeződéseit. Otthon--Felújították a házat, amelyben a Reszkessetek, betörők!-et forgattákhttp://www.life.hu/otthon/20181204-felujitottak-a-hazat-amelyben-a-reszkessetek-betoroket-forgattak.htmlÉvekkel ezelőtt cserélt gazdát az a ház, amelyben a Reszkessetek, betörők! című filmet forgatták. OtthonAFPSzexért kínál kiadó szobát egy férfihttp://www.life.hu/otthon/20181204-szexert-kinal-kiado-szobat-egy-ferfi.htmlSzexért cserébe kínál albérletet hölgyek számára egy férfi. Otthon--Ebben a szállodában egész évben karácsony vanhttp://www.life.hu/otthon/20181130-ebben-a-szallodaban-egesz-evben-karacsony-van-egyesult-allamok.htmlNem számít, hogy melyik hónap van, a The Inn at Christmas Place szállodában mindig csodás ünnepi díszek várják a vendégeket. Pompásan feldíszített karácsonyfák, fényfüzérek hirdetik egész évben a szeretet ünnepének fontosságát. OtthonOrigoÍme, 7 dolog, ami koszosabb, mint a vécéülőkehttp://www.life.hu/otthon/20181201-ime-7-dolog-ami-koszosabb-mint-a-veceuloke.htmlA fürdőszoba és a WC tisztítására – jó esetben – mindenki nagy súlyt fektet, hiszen úgy érezzük, ezek a lakás legkoszosabb pontjai. Érdekes, hogy más tárgyakra azonban nem figyelünk annyira, így azok valójában jóval koszosabbak, mint a WC ülőkéje. Sokkoló, de a billentyűzet és a konyhai szivacs is hemzseg a baktériumoktól. Íme, azok a dolgok, amelyek koszosabbak a vécéülőkénél. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.