Így veheted észre, hogy ágyi poloska van az otthonodban

Bogár ágyi poloska otthon poloska lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ágyi poloskák sokak életét nehezítik meg, főleg azokét, akik panellakásokban élnek. Ezeket a kis rovarokat akár egy használt, antikváriumi könyvvel is észrevétlenül bevihetjük az otthonunkba. Hogyan veheted észre, hogy neked is ezekkel a kellemetlen kis élősködőkkel van dolgod? Eláruljuk, mely jelekre kell figyelned!

1. Apró rovarokat vagy azok fehér tojásait találod meg a matracod alatt vagy a bútorok réseiben.

2. Csípésnyomok vannak a bőrödön.

3. Kicsi, fekete pöttyöket látsz a matracodon. (Ez a rovar ürüléke.)

Az ágyi poloska sokak életét nehezíti meg Forrás: Wikipedia

4. Rovarok páncélját találod a matracon. (Ezeket időről időre levedlik magukról.)

5. Vérfoltok az ágyneműdön. (Ha véletlenül összenyomod a rovart.)

6. Kellemetlen szag a hálószobádban – írja a Mirror.

Nyerj az adventi koszorúddal! - karácsonyi nyereményjátékhttp://www.life.hu/otthon/20181203-nyerj-az-adventi-koszoruddal-karacsonyi-nyeremenyjatek.htmlVasárnap fellobbant az első gyertya lángja az adventi koszorúkon. Ezek lehetnek formabontók vagy épp tökéletesen hagyománytisztelők, a szépségük mégis abban rejlik, hogy kinek az asztalán állnak. Mi most a tiédre vagyunk kíváncsiak! OtthonOrigoFelújították a házat, amelyben a Reszkessetek, betörők!-et forgattákhttp://www.life.hu/otthon/20181204-felujitottak-a-hazat-amelyben-a-reszkessetek-betoroket-forgattak.htmlÉvekkel ezelőtt cserélt gazdát az a ház, amelyben a Reszkessetek, betörők! című filmet forgatták. OtthonAFPSzexért kínál kiadó szobát egy férfihttp://www.life.hu/otthon/20181204-szexert-kinal-kiado-szobat-egy-ferfi.htmlSzexért cserébe kínál albérletet hölgyek számára egy férfi. Otthon--Ebben a szállodában egész évben karácsony vanhttp://www.life.hu/otthon/20181130-ebben-a-szallodaban-egesz-evben-karacsony-van-egyesult-allamok.htmlNem számít, hogy melyik hónap van, a The Inn at Christmas Place szállodában mindig csodás ünnepi díszek várják a vendégeket. Pompásan feldíszített karácsonyfák, fényfüzérek hirdetik egész évben a szeretet ünnepének fontosságát. OtthonOrigoTippek, hogy az otthonod mindig rendezett legyenhttp://www.life.hu/otthon/20181128-tippek-hogy-az-otthonod-mindig-rendezett-legyen.htmlEszeveszett takarításba fogsz, amikor váratlanul vendégek jelentkeznek be hozzád? Kifogásokat keresel, ha valaki hirtelen akar beállítani? Nem lenne sokkal jobb, ha te is egyike lennél azoknak az embereknek, akik mindig rendezetten tartják a lakásukat? Ők így csinálják, kövesd a trükkjeiket. OtthonThinkstockMeghatározó házak és épületek – felismered a sorozatokat? – KVÍZhttp://www.life.hu/otthon/20181125-meghatarozo-hazak-es-epuletek-felismered-a-sorozatokat-kviz.htmlMi imádjuk a sorozatokat, melyek több évadon át vezetnek minket a maguk teremtette világban, hol nevetésre, hol sírása, hol pedig felháborodásra késztetve. A rajongók akár egyetlen képkockából is képesek felismerni kedvenceiket, de mi most kissé könnyítettünk. Olyan épületeket emeltünk ki, amelyeknek vagy jelentős szerepe volt az adott sorozatban, vagy nagyon gyakran láthattuk benne. Felkészültél? Akkor irány a kvíz! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.