Szexért kínál kiadó szobát egy férfi

Forrás: BELGA/AFP/ImageGlobe/Jonas Hamers -
szex albérlet kiadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexért cserébe kínál albérletet hölgyek számára egy férfi.

Megdöbbentő hirdetésre bukkant a Blikk: egy férfi szexért cserébe kínál kiadó lakrészt a hölgyeknek.

Lakrész kiadó munkahellyel rendelkező lány vagy hölgy számára, maximum 50 éves korig. Bérleti díj igen kedvező, fix 20 ezer forint, ami tartalmazza a rezsit, plusz heti egy alkalom természetben" – így szólt a felhívás.

A lapnak sikerült elérnie a férfit, aki a nevét nem vállalta, de bátran nyilatkozott. Elmondása szerint teljesen normális dolog, amit tesz. El is magyarázta, pontosan hogyan gondolja.

A természetben fizetést én nem egy ilyen romantikus dolognak gondolom, csak hogy kihasználjuk egymást testileg. Kétféle lehetőséged van, rajtad áll, hogy melyik a szimpatikusabb. Meg lehetne oldani úgy, hogy orálisan kényeztetsz engem végig, vagy pedig aktussal oldanánk meg a dolgot. Ha utóbbit szeretnéd inkább, jó lenne, ha gyógyszerrel védekeznél, hogy elkerüljük a teherbe esést."

A hirdető nem követ el bűncselekményt Forrás: BELGA/AFP/ImageGlobe/Jonas Hamers

Az ügyvéd szerint a hirdetés erkölcstelen, de a hirdető nem követ el bűncselekményt.

Nem beszélhetünk üzletszerű kéjelgésről, hiszen nincs szó válogatás nélküli szexpartner felhajtásáról, prostitúcióról. Ebből később kialakulhat akár barátság, szimpátia. Erkölcsileg mindenképp sajátos az eset, jogi értelemben azonban az ilyen albérletszerződésért senki sem tehet feljelentést" – magyarázta Kamarás Péter ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.