Gwyneth Paltrow nem költözött össze a férjével, Brad Falchukkal

Forrás: AFP -
esküvő Brad Falchuk házasság otthon Gwyneth Paltrow költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk. Most meglepő dolog derült ki arról, hogyan élik házaséletüket. A pár ugyanis nem költözött össze. 

Nem él egy fedél alatt férjével Gwyneth Paltrow - tudta meg a Mirror. A színésznő és férje, Brad Falchuk egy titkos esküvőn mondták ki a boldogító igent, amelyről sokáig fotót sem akartak mutatni a rajongóiknak. Ám végül megmutatták, milyen is volt a nagy nap.

A különélést azzal indokolták, hogy mindkettőjüknek tizenéves gyermekeik vannak, és sokkal könnyebb úgy fenntartani a családi egyensúlyt, ha nem bontják meg a megszokott rendet. "Soha nem voltam mostohaanya, nem is tudom, hogyan kell csinálni" - mondta a színésznő. Azt mondja, tökéletesen boldog így a családjuk.

Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk nem él egy fedél alatt Forrás: AFP

Tóth Vera elköltözött húgától, őszintén mesélt erről az időszakrólhttp://www.life.hu/otthon/20181206-toth-vera-elkoltozott-hugatol-oszinten-meselt-errol-az-idoszakrol.htmlEgyütt lakott a két énekes testvér, Tóth Vera és Tóth Gabi, ám most eljött az idő: ezentúl külön lakásban élnek majd. A költözés élményéről Tóth Vera mesélt. OtthonOrigoÍgy növeld a házad értékét eladás előtt http://www.life.hu/otthon/20181205-igy-noveld-a-hazad-erteket-eladas-elott-otletek.htmlEgy ház akkor hozza a legnagyobb hasznot – vagy a lehető legmagasabb piaci árat –, ha arra időt, energiát és nem ritkán pénzt fordítunk. Nem elegendő a tisztaság és a rend, bizony vannak olyan vevőfogó praktikák, amelyekkel jobb színben tüntetheted fel az eladó házadat. OtthonOrigoMécsesek, lámpások, gyertyatartók: hangolódj az ünneprehttp://www.life.hu/otthon/20181204-mecsesek-lampasok-gyertyatartok-hangolodj-az-unnepre.htmlA fények barátságosabbá teszik a rövid nappalokat, megmelengetik a testet és a lelket, és mivel szeretünk köré gyűlni, összehozza az embereket is. Nem csoda tehát, hogy olyannyira szorosan kapcsolódik a gyertyagyújtás hagyománya az ünnepekhez. Körbenéztünk az üzletekben, hogy lássuk, milyen a kínálat a mécsesek, lámpások, gyertyatartók terén. OtthonOrigoÍgy veheted észre, hogy ágyi poloska van az otthonodbanhttp://www.life.hu/otthon/20181204-igy-veheted-eszre-hogy-agyi-poloska-van-az-otthonodban.htmlAz ágyi poloskák sokak életét nehezítik meg, főleg azokét, akik panellakásokban élnek. Ezeket a kis rovarokat akár egy használt, antikváriumi könyvvel is észrevétlenül bevihetjük az otthonunkba. Hogyan veheted észre, hogy neked is ezekkel a kellemetlen kis élősködőkkel van dolgod? Eláruljuk, mely jelekre kell figyelned! OtthonOrigoNyerj az adventi koszorúddal! - karácsonyi nyereményjátékhttp://www.life.hu/otthon/20181203-nyerj-az-adventi-koszoruddal-karacsonyi-nyeremenyjatek.htmlVasárnap fellobbant az első gyertya lángja az adventi koszorúkon. Ezek lehetnek formabontók vagy épp tökéletesen hagyománytisztelők, a szépségük mégis abban rejlik, hogy kinek az asztalán állnak. Mi most a tiédre vagyunk kíváncsiak! OtthonOrigoÍgy kell feltenni a karácsonyi fényfüzért a fárahttp://www.life.hu/otthon/20181204-igy-kell-feltenni-a-karacsonyi-fenyfuzert-a-fara.htmlA karácsonyi előkészületek bizony sok energiát emésztenek fel, de ha így díszíted fel a fádat, akkor garantáltan spórolhatsz egy kis időt. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.