Kitalálod, hogy melyik a legdrágább karácsonyfadísz?

karácsony legdrágább teszt karácsonyfadísz kvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amennyiben nem kívánunk a karácsonyfa koncepcióján változtatni, az előző évből megmaradt díszek mellé előszeretettel veszünk még egy-két szépséget. Hiszen így költséghatékonyan tudjuk kissé felfrissíteni a dizájnt. Azonban nem mindegy, hogy ezt pár ezer forintból megússzuk-e, avagy több tízezret hagyunk a boltban. Összeválogattunk hat darab díszt, amelyek itthoni boltokban kaphatók. Lássuk, kitalálod-e, hogy melyik közülük a legdrágább!

Lapozz és nézd meg, hogy jól tippeltél-e!

Szinte hihetetlen, de az egyik több mint 10 000 forintba kerül. Ez nem más, mint egy porcelán csúcsdísz, amelyre egész biztosan nagyon vigyáz az, aki mellette teszi le a voksát. Ám képes listánkban találni más árkategóriás karácsonyfadíszeket is. Íme, a teljes lista:

1. butlers.hu 4195 Ft
2. deluzzo.hu 1990 Ft
3. moemax.hu 699 Ft
4. ikea.hu 1690 Ft
5. zemadebrecen.hu 10 710 Ft
6. vbshop.hu 6900 Ft

Nagyszerű karácsonyi készülődést kívánunk!

Kreatív karácsonyfák, amelyeknek semmi közük a fenyőfáhozhttp://www.life.hu/otthon/20181213-kreativ-karacsonyfak-semmi-kozuk-a-fenyofahoz.htmlKorábban már írtunk a fehér műfenyő kihasználhatóságáról, most azonban olyan elképesztően furcsa karácsonyfákat hoztunk, hogy nem fogsz hinni a szemednek. OtthonOrigoHasználd ki a téli szünetet egy kis lakásfelújításra – Falfestés télenhttp://www.life.hu/otthon/20181207-hasznald-ki-a-teli-szunetet-lakasfelujitasra-falfestes-telen.htmlAz előszobánk már nyár eleje óta várja, hogy a tapéta lekerüljön róla, és kapjon egy új, lágy fűzöld színt. A festékek egészen berendezkedtek a szekrény aljában, már nem pillognak rám reménnyel telve. Most azonban érzem magamban az erőt, a téli szünetben a gyerekek is pár napot a nagyinál fognak tölteni, tehát minden adott egy kicsi, mégis igen jelentős felújításhoz. De itt a lényeg: érdemes-e egyáltalán belevágni a falfestésbe télen, amikor kint röpködnek a mínuszok? OtthonOrigoEz lesz 2019-ben a kedvenc színed!http://www.life.hu/otthon/20181210-ez-lesz-2019ben-a-kedvenc-szined-elo-korall-a-lakberendezesben.htmlAz idei év színéhez képest – amely az ultraviola volt – 2019-et a lágyabb, ám továbbra is merész árnyalat, a korall fogja uralni. Ez egy igen játékos szín, amelynek vannak erőteljesebb és egészen pasztelles árnyalatai is, így valóban mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt. OtthonOrigoMeghatározó házak és épületek – felismered a sorozatokat? – KVÍZhttp://www.life.hu/otthon/20181125-meghatarozo-hazak-es-epuletek-felismered-a-sorozatokat-kviz.htmlMi imádjuk a sorozatokat, melyek több évadon át vezetnek minket a maguk teremtette világban, hol nevetésre, hol sírása, hol pedig felháborodásra késztetve. A rajongók akár egyetlen képkockából is képesek felismerni kedvenceiket, de mi most kissé könnyítettünk. Olyan épületeket emeltünk ki, amelyeknek vagy jelentős szerepe volt az adott sorozatban, vagy nagyon gyakran láthattuk benne. Felkészültél? Akkor irány a kvíz! OtthonOrigoÁlomotthonok - A luxus és a giccs hihetetlen párosításahttp://www.life.hu/otthon/20181118-alomotthonok-a-luxus-es-a-giccs-hihetetlen-parositasa-miami-beach.htmlEbben az otthonban minden tárgynak, minden bútornak külön története van. Első pillantásra giccsparádénak tűnhet ez a Miami Beach-i ház, de megismerve tulajdonosának motivációját és a berendezés kiválasztásának igényességét, lehetséges, hogy másként fogod látni. OtthonOrigoMéregdrága lakberendezés: nézz körbe a luxuscuccok közötthttp://www.life.hu/otthon/20181030-meregdraga-lakberendezes-nezz-korbe-a-luxus-cuccok-kozott.htmlNem kell sokáig keresgélnünk, hogy túlárazott, méregdrága termékekre bukkanjunk. A most következőkben olyanokat hoztunk, amelyek itt-ott ugyan aranyozottak, márványalapon fekszenek, neves tervezők keze nyomát viselik, de a hozzájuk rendelt árakkal kissé megszaladt a gyártó tolla. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.