Köllő Babett megmutatta fényűző otthonát és óriási karácsonyfáját: fotó

luxus Köllő Babett otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babettéknél is karácsonyi pompában ragyog minden. A Csak show és más semmi sztárja meg is mutatta fényűző, csillogó otthonát.

Micsoda pompa: itt él Köllő Babett.

A gyönyörű csillár mellett óriási tereket és tengernyi könyvet is rejt a luxusfeleség otthona. A többi sztárhoz híven Babették is felállították már a karácsonyfát.

Köllő Babett otthona Forrás: Origo

Köllő Babett otthona Forrás: Origo

Így készíts mézeskalács házikót az utolsó pillanatbanhttp://www.life.hu/otthon/20181215-keszits-mezeskalacs-hazikot-az-utolso-pillanatban.htmlA mézeskalácsok többsége már ott pihen a lezárt dobozokban, egy-két gerezd almával összezárva, hogy finoman és omlósan várják a holnap kezdődő műszakukat. Ám ha te nem tartozol azok közé, akik már egy hete megsütötték őket, úgy sem késtél le semmiről. Ma még van időd nekilátni, és vasárnapi programként sütni egy szuper mézeskalács házikót. OtthonOrigoDurván beszóltak Tóth Verának a kutyái miatthttp://www.life.hu/otthon/20181222-durvan-beszoltak-toth-veranak-a-kutyai-miatt.htmlTóth Veránál vendégségben járt a barátnője, akinek az énekesnő háziállatai is nagyon örültek, köré gyűltek a kanapén. Otthon--Fekete fallal is lehet barátságos egy otthonhttp://www.life.hu/otthon/20181215-fekete-fallal-es-sotet-szinekkel-is-lehet-baratsagos-egy-otthon-lakas.htmlEz az otthon olyan, mint egy sötét vászonra festett kép, melyet a Dezestálmodott és valósított meg. A meleg, naturális színek és anyagok lágyítják ezt az igen merész koncepciót, de emellett számos olyan okos megoldást találunk még, amelyeknek köszönhetően a végeredmény a lehető legtávolabb áll a kriptahangulattól. OtthonOrigoEgy Tiffany lámpa, amelyet rekordösszegért adtak elhttp://www.life.hu/otthon/20181214-tiffanylampa-melyet-rekord-osszegert-adtak-el-egy-aukcion.htmlAz ikonikus fényforrás ára elsőre túlzónak tűnhet, de amikor egy Tiffany lámpáról beszélünk, nem lepődhetünk meg, ha milliós összegek cserélnek gazdát. OtthonOrigoLiptai Claudia és Pataki Ádám új otthonba költöztekhttp://www.life.hu/otthon/20181220-liptai-claudia-es-pataki-adam-uj-otthonba-koltoztek.htmlSűrű évet tudhat maga mögött Liptai Claudia, amelybe még egy költözés is belefért: családjával új otthona lett. OtthonOrigoEzeknek biztos örülne a pasid karácsonyrahttp://www.life.hu/otthon/20181214-ezeknek-biztos-orulne-a-pasid-karacsonyra.htmlA férfiak tipikus karácsonyi ajándék ötleteit – mint a zokni, alsónadrág, nyakkendő, notesz – idén hajítsd ki az ablakon. A következőkben olyan szuper tippeket adunk, amelyekkel valódi mosolyt csalhatsz a párod arcára. Érd el, hogy ezt a karácsonyt megemlegesse. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.