Tomán Szabina megmutatta a párját

diéta fogyás párkapcsolat Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori modell a diétásvlogjában mutatta meg a párját és a lányait.

A Szabina TOMAN-ozik című blog legújabb részéből megtudhatjuk, hogy mennyit fogyott az egykori modell, akinek az a célja, hogy visszanyerje szülés előtti alakját. Második kislánya, Szofi most 11 hónapos.

Szabina most először megmutatta a párját is, aki otthonosan mozog a konyhában, meglepetésvacsorával várta haza a párját. A videónak köszönhetően a család gyönyörű otthonát is megcsodálhatjuk.

Legendák, akik 2018-ban távoztak közülünk: Orbán Józseftől és Aretha Franklintől is búcsúznunk kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20181221-legendak-akik-2018ban-tavoztak-kozulunk-orban-jozsef-es-aretha-franklin.htmlSajnos 2018 sem múlt el veszteségek nélkül, idén is sok legenda távozott közülünk. Kiváló zenészektől és színészektől kellett végső búcsút vennünk, de sportolót és tudóst is ragadott el a halál. Hiányukat még sokáig érezni fogjuk, de nem feledjük őket. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya: Stella már 22 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20181229-igy-nez-ki-most-antonio-banderas-es-melanie-griffith-lanya-stella-mar-22-eves.htmlSzeptemberben töltötötte be 22. életévét Antonio Banderas és Melanie Griffth lánya, Stella. Gyönyörű nő lett belőle.TV + Sztárok--Így emlékszik vissza Michael Schumacher síbalesetére az őt megmentő orvoshttp://www.life.hu/sztarok/20181229-igy-emlekszik-vissza-michael-schumacher-sibalesetere-az-ot-megmento-orvos.htmlPontosan 5 éve annak, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett. Az őt megmentő egyik orvos most azt mondja, a pilóta szerencsés volt, hogy egyáltalán túlélte az esetet. TV + Sztárok--ValóVilág 9: felezőbulit tartottak a villában, csók is csattanthttp://www.life.hu/sztarok/20181229-valovilag-9-felezobulit-tartottak-a-villaban-csok-is-csattant.htmlFeléhez érkezett a VV9, a villalakók pedig ezt meg is ünnepelték. Folyt az alkohol, ment a buli, a tánc. Közben pedig csók is csattant. TV + SztárokOrigoHázasságáról vallott Balázs Klárihttp://www.life.hu/sztarok/20181229-hazassagarol-vallott-balazs-klari.htmlKorda György és Balázs Klári 39 éve élnek boldog házasságban. Klárika most elárulta, mi a titkuk. TV + SztárokOrigoÚjabb fejlemény Aurelio rendőrségi ügyében: szembenézhet a vádlójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181229-ujabb-fejlemeny-aurelio-rendorsegi-ugyeben-szembenezhet-vadlojaval.htmlA ValóVilág egykori győztese hamarosan szembenézhet a vádlójával. Egy férfi ugyanis azt állítja, hogy a felfegyverkezett Aurelio és pár barátja tavaly ősszel az autójukba tuszkolták. A VV szereplője szerint a férfi pár órával korábban meglopta őt. Az ügy több mint egy éve húzódik már. TV + SztárokOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.