Sebestyén Balázs meglepő karácsonyi története: kigyulladt a fájuk

karácsony tűz lakástűz csillagszóró karácsonyfa Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos sztár osztotta meg közösségi oldalán a karácsonyi dekorációba öltöztetett otthonáról készült fotókat. Sebestyén Balázs azonban most, az új évben érzett késztetést arra, hogy elárulja: náluk kicsit más volt az ünnep.

Ellepték a sztárok karácsonyi fotói és videói a közösségi oldalakat néhány héttel ezelőtt. Sebestyén Balázs mélyen hallgatott, ám most úgy érezte, el kell mondania, mi történt náluk. Igencsak meglepő eseményről számolt be a Facebook-oldalán. Kigyulladt a fenyőfájuk egy csillagszóró szikrájától.

„Tegnap elmeséltem adásban, hogy szenteste kigyulladt a karácsonyfánk. Egy csillagszóró szikrája kapott lángra, kevésen múlt, hogy nem lett nagyobb tűz a lakásban. Érdemes beszerezni egy poroltót otthonra, bármikor kellhet. Viszont a legrondább karácsonyfa versenyét idén simán mi nyertük” – írta a rádiós.

És valóban: a félig megégett karácsonyfa meglehetősen érdekes látványt nyújt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.