A nők ritkábban mossák az ágyneműt, mint a férfiak

Forrás: Shutterstock -
ágy nők ágynemű mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy a nők sokkal mocskosabbak az ágyban, mint a férfiak. Ez a kijelentés azonban nem a szexuális életükre vonatkozik, hanem arra, milyen gyakran mossák az ágyneműjüket.

Egy érdekes felmérésről számolt be a New York Post. A lap azt írja, tévhit az, hogy a férfiak mocskosabban élnek, mint a nők: valójában ez épp fordítva van.

Összesen 2 ezer embert kérdeztek meg, és az alanyok válaszaiból kiderült, hogy a férfiak átlagosan kéthetente mossák ki az ágyneműjüket, a nők pedig mindössze egy hónapban egyszer.

A felmérés azt is kimutatta, hogy a nőknek 61, a férfiaknak pedig 39 százaléka szeret anyaszült meztelenül aludni.

A nők sokkal ritkábban mossák az ágyneműjüket, mint a férfiak Forrás: Shutterstock
Ábel Anita már nem használja volt férje vezetéknevéthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-abel-anita-mar-nem-hasznalja-volt-ferje-vezeteknevet.htmlÁbel Anita nevet változtatott a válása után: már nem használja volt férje vezetéknevét. TV + Sztárok--Majka örülne, ha Curtis meggyógyulnahttp://www.life.hu/sztarok/20190111-majka-orulne-ha-curtis-meggyogyulna.htmlMajka a Mokkában nyilaktozott arról, mit szól ahhoz, hogy Curtis elvonóra megy. Elárulta, nagyon szurkol társának azért, hogy sikerüljön meggyógyulnia. TV + SztárokOrigoÍgy nevezte Bochkor Gábor Várkonyi Andit: nem felhőtlen a viszonyukhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-nevezte-bochkor-gabor-varkonyi-andit-nem-felhotlen-a-viszonyuk.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andrea között nem felhőtlen a viszony, erre utal legalábbis az, ahogy a rádiós a volt párját hívta élő adásban. TV + SztárokOrigoTóth Vera megdöbbenve vette észre fogyása után, hogy megváltozott a hangjahttp://www.life.hu/sztarok/20190111-toth-vera-megdobbenve-vette-eszre-fogyasa-utan-hogy-megvaltozott-a-hangja.htmlTóth Vera megdöbbenve tapasztalta, hogy a fogyásával együtt a hangja is megváltozott. TV + SztárokOrigoVarga Viktor maga szúrta át a mellbimbóját: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190111-varga-viktor-maga-szurta-at-mellbimbojat.htmlVarga Viktor saját magának készített mellbimbópiercinget. Az erről készült videót Facebookon is megosztotta. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher családi kapcsolatairól beszélt a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190111-michael-schumacher-csaladi-kapcsolatairol-beszelt-a-menedzsere.htmlMichael Schumacher menedzsere a pilóta 50. születésnapja alkalmából beszélt a családi kapcsolatokról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.