Még mindig nem tudják eladni a házat, ahol a Győzike show-t forgatták

Győzike show ház forgatás Gáspár Győző Gáspár Evelin Győzike Gáspár Virág Gáspár Bea eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára sokan emlékeznek még a Győzike show-ra. A legendás sárga villa, ahol a műsort forgatták, még mindig eladó, pedig már az áron is csökkentettek.

Egy nyolcszobás, 330 négyzetméteres villában forgatták a Győzike show-t. Miután a műsor befejeződött, a házat árulni kezdték. Ennek már 13 éve, de még mindig nem tudták eladni – írja a Ripost.

Már eltűntek a régi dekorációs elemek, amelyek arra emlékeztetnek, hogy valaha a Gáspár család töltötte ott mindennapjait. Az emblematikus ingatlanért kezdetben 58 milliót kértek, ma már csak 37,9 millió forintot, mégsem csapott még le rá senki.

A Győzike-villát még nem tudták eladni Forrás: YouTube

Igazi mesebeli kisvárost építettek Törökországban, mégsem lakik benne senkihttp://www.life.hu/otthon/20190121-mesebeli-kisvarost-epitettek-torokorszagban-megsem-lakik-benne-senki.htmlTörökország északnyugati részén épült egy tündéri városka. A Disney-meséket megszégyenítő épületekben és luxuskomplexumokban azonban maximum a szél jár-kel kedvére, lakók ugyanis nincsenek. Otthon--Harry herceg és Meghan hercegné a tervezettnél hamarabb költözikhttp://www.life.hu/otthon/20190121-harry-herceg-es-meghan-hercegne-a-tervezettnel-hamarabb-koltozik.htmlAzt már tudni lehetett, hogy Harry herceg és felesége nem maradnak örökre a Kensington-palota közelében, ám új otthonuk, a Frogmore Cottage még felújítás alatt áll. Mégis hamarabb költöznek a tervezettnél, és az is kiderült, hogy ennek mi az oka. Otthon--Egy hotel, melyben az optikai illúziók életre kelnek – Építészeti zsenialitáshttp://www.life.hu/otthon/20190118-egy-hotel-melyben-az-optikai-illuziok-eletre-kelnek-epiteszeti-zsenialitas-kinaban.htmlLehetséges, hogy Maurits Cornelis Escher neve nem mond semmit, de műveivel egész biztosan találkoztál már. A holland művész a végtelent próbálta ábrázolni, munkája nyomán olyan építményeket láthatunk, melyek elkápráztatják a szemet, és összezavarják az agyat. Geometriai formái fokozatosan alakulnak át valami mássá, az általa ábrázolt épületeket, bár elsőre valósnak tűnnek, mégsem lehet megépíteni. Hittük ezt legalábbis egészen mostanáig. OtthonOrigoNe a kukába szórd a törött tükröt, inkább keltsd új életre!http://www.life.hu/otthon/20190116-a-torott-tukor-sokfele-felhasznalasa-otthonodban-diys-tippek.htmlA tükör mindig is egyfajta földöntúli többletjelentéssel bírt. Számos babona és hiedelem kapcsolódik hozzá. De mégis milyen szerepe lehet a lakásban, ha széttörik? OtthonOrigoGraffiti, avagy így vált az öncélú falfirkából elismert underground művészethttp://www.life.hu/otthon/20190116-graffiti-oncelu-falfirkabol-elismert-underground-muveszet.htmlHagyd ott a nyomod, üzeneted, véleményed házak, épületek falain, hogy azt bárki, aki arra jár, láthassa. Valóban csak ennyiről szólna a graffiti? Nos, leegyszerűsítve igen. Ám készítőiktől függ, hogy a járókelőket csodálattal vagy felháborodással töltik-e el a műveik. Nézzünk egy kicsit a graffitik mélyére. Otthon--Így dobd fel öreg, megunt bútoraidathttp://www.life.hu/otthon/20190111-igy-dobd-fel-oreg-megunt-butoraidat-butorfelujitas-hazilag.htmlEgyáltalán nem ritka, hogy van legalább egy olyan nagyobb bútordarab az otthonodban, amelyet már meguntál, vagy épp nem passzol az új dizájnhoz. Netán megakadt a szemed egy garázsvásáron, nagyszüleidnél egy régebbi szekrényen, asztalon, de ráférne némi frissítés. Nem kell feltétlenül asztaloshoz vinned, hogy ismét szép és impozáns külsőt kapjon. Vedd kezedbe a bútor felújítását! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.