A lakberendezésben is trend lett: így dekorálj bársonnyal

fashion week bársony lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös szőnyeges eseményeken, nők és férfiak outfitjében egyaránt, de a fast fashion márkák kínálatában is egyre nagyobb teret hódított az elmúlt évben a bársony. A nemes anyag ezúttal a lakberendezésben is helyet követelt magának. Most megmutatjuk, hogyan használhatod az otthonodban!

A bársony egy nagyon nemes anyag, ami rendkívül jól használható a lakberendezésben, viszont nem árt mértéket tartani belőle. Pont arra jó, hogy feldobja a lakás egy-egy sarkát, egy szobáját, hiszen különleges és figyelemfelkeltő, hát még ha színben is extrémebbet választunk. Érdemes egyébként csak egy-egy bútort vagy kiegészítőt betenni az otthonodba, és hagyni, hogy az érvényesüljön. Ha viszont tényleg így teszel, akkor az általad választott bársonydarab a lakásod fő eleme és dísze lehet.

H&M ágytakaró – 34.990 Ft (balra), Old dekor szék – 38.000 Ft (jobbra) Forrás: Life.hu

Mit válassz?

Természetesen azt neked kell látnod, hogy mi az, ami elfér a lakásban, mi az, ami anyagilag is belefér, esetleg egy kisebb kiegészítő vagy akár egy új ülőgarnitúra az étkezőbe. Mindig gondold át, hogy mik a lehetőségeid és milyen átalakításokra alkalmas az otthonod.

Íme, néhány tipp, amiben gondolkodhatsz a bársony kapcsán:

  • párna
  • ágytakaró
  • ágytámla

Tipp

Ha menne az ágyatokhoz a bársonytámla, és van egy kis affinitásod a DIY dolgokhoz, akkor saját magad is nekiállhatsz. Amire mindenképpen szükséged lesz, az egy falap, vastag vlies és egy általad választott bársonyanyag.
  • ülőpad
  • lábtartó vagy puff
  • szófa
  • fotel
  • szék

Néhány darab a hazai kínálatból

1. Butlers – 24.900 Ft, 2. H&M – 5990 Ft, 3. Ikea – 44.990 Ft, 4. Old dekor – 109.000 Ft, 5. Butopea – 129.900 Ft, 6. Kika – 21.900 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.