Egy anyuka szerint a borotvahab megszünteti a kellemetlen pisiszagot a vécében

Forrás: AFP -
borotvahab takarítás vécé wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál nő elárult egy bizarr trükköt: borotvahabbal űzi ki a kellemetlen pisiszagot a vécéből.

Egy bizarr trükk kezdett el terjedni az interneten: nem tudjuk, valóban beválik-e, mindenesetre már nagyon sokan kipróbálták. A Mirror azt írja, egy Facebook-csoportban osztotta meg tapasztalatait a többiekkel egy ausztrál anyuka. Azt írja, elege volt abból, hogy nem tud megszabadulni a pisiszagtól a vécében és kitalált rá egy remek megoldást.

A lényege, hogy mielőtt hozzáfogna a takarításhoz, a vécé környékét alaposan bekeni borotvahabbal és úgy hagyja öt percig. Ezáltal szerinte megszűnik a kellemetlen szag. Persze így kissé hosszabbá válik a takarítás, de állítólag hatásos.

Bizarr trükk a vécé tisztítására Forrás: AFP
KonMari takarítási módszer, avagy szabadulj meg a felesleges dolgoktól otthonhttp://www.life.hu/otthon/20190218-konmari-takaritasi-modszer-avagy-szabadulj-meg-a-felesleges-dolgoktol-otthon.htmlTe is úgy érzed egy-egy nagytakarítás után, hogy a tisztaság mellett nyertél némi rendet is, de ez a rend gyakran elrejtett dolgokból, kacatokból, porfogókból és felesleges tárgyakból áll? Nos, akkor a KonMari-módszer™ – ami a takarítás, a rendrakás, az otthonunk rendszerezésének egyfajta újragondolása – neked való. OtthonOrigoEladó Eleanor Roosevelt egykori luxusotthona: 3,7 milliárd forintért dobták piacrahttp://www.life.hu/otthon/20190219-elado-eleanor-roosevelt-egykori-luxusotthona-37-milliard-forintert-dobtak-piacra.htmlKözel 4 milliárd forintért dobták piacra az Eleanor Roosevelt egykori otthonaként szolgáló ingatlant. A New York egyik legjobb környékén, az Upper East Side-on lévő épület igazi luxusotthont rejt. Less be az ajtók mögé! OtthonOrigoHáláld meg a munkáját – Mosogatógép-tisztítás lépésről lépésrehttp://www.life.hu/otthon/20190218-halald-meg-a-munkajat-mosogatogep-tisztitas-lepesrollepesre.htmlA mosogatógépre egyfajta áhítattal tekintünk; csak betesszük az ebéd/vacsora utáni káoszt, majd kis idő múlva szinte ránk szakad a tisztaság émelyítő csodálata. Igen ám, de nem szabad elfelejteni, hogy ezt a csodagépet is illik rendszeresen és megfelelően tisztítani, ha továbbra is élvezni akarjuk ezt az időt, energiát spóroló és manikűrt kímélő háztartási gépet. OtthonOrigoEzek a növények túlélik az ablaktalan fürdőszoba mostoha körülményeithttp://www.life.hu/otthon/20190214-ezek-a-novenyek-tulelik-az-ablaktalan-furdoszoba-mostoha-korulmenyeit.htmlA fürdőszobát a felüdülés, a megújulás és a frissesség atmoszférája járja át, amelyhez jól illenek a zöld növények. Azonban éppen a fürdő az a helyiség, amely gyakran nélkülözi az ablakot, sajátos klímáját tekintve pedig egyáltalán nem mindegy, hogy milyen virággal próbálod hangulatosabbá tenni. OtthonOrigoA tűzoltók figyelmeztetnek: életet menthet a csukott hálószobaajtóhttp://www.life.hu/otthon/20190212-a-tuzoltok-figyelmeztetnek-eletet-menthet-a-csukott-haloszobaajto.htmlÉletet menthet, ha éjszakára becsukjuk a hálószoba ajtaját. Sokan inkább nyitva hagyják, félnek a bezártságtól, a gyerekek pedig szeretik, ha beszűrődik egy kis fény. Ám lakástűz esetén sokat számít az ajtó, hiszen útját állhatja a lángoknak. Otthon--Vadássz célirányosan albérletet – Tanácsok, hogy minél előbb költözhesshttp://www.life.hu/otthon/20190205-vadassz-celiranyosan-alberletet-tanacsok.htmlAz albérlő és a tulajdonos közti kényes kapcsolatról korábban már írtunk, most nézzük meg kicsit az albérletválasztás szempontjait. Mi alapján válaszd ki a számodra megfelelő albérletet? Mutatjuk! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.