Kiderült, hogy Fodor Zsóka soha életében nem takarított

Forrás: Fem3 Café -
Magdi anyus takarítás Barátok közt Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsóka elárulta, abban a szerencsés helyzetben van, hogy soha életében nem kellett takarítania.

Fodor Zsóka meglepő dolgot árult el a Borsnak. A Barátok közt egykori sztárja kifejtette, soha életében nem kellett takarítania, mindig volt olyan, aki ezt megtette helyette. Éppen ezért nem is volt könnyű kezdetben eljátszania Magdi anyust.

Sose kellett takarítanom, ezt mindig édesanyám oldotta meg helyettem. Hagyta, hogy tanuljak, színésznő legyek, és az otthon nyugalmát biztosította nekem. Tizennégy éve ment el, azóta takarítónőim vannak, akikkel hol elégedett vagyok, hol nem. Ha minden kötél szakad, egy barátnőm elutazik hozzám, és rendbe tesz mindent körülöttem. (...) A forgatás elején egy-két apróságot meg kellett tanulnom, például hogy söpör és mos fel egy igazi házinéni. Elképesztő időszaka volt az életemnek, semmiért se cserélném el.”

Fodor Zsóka helyett mások takarítanak Forrás: Fem3 Café
Egy anyuka szerint a borotvahab megszünteti a kellemetlen pisiszagot a vécébenhttp://www.life.hu/otthon/20190221-egy-anyuka-szerint-a-borotvahab-megszunteti-a-kellemetlen-pisiszagot-a-veceben.htmlEgy ausztrál nő elárult egy bizarr trükköt: borotvahabbal űzi ki a kellemetlen pisiszagot a vécéből. OtthonAFPGusztustalannak nevezték a nőt, aki elárulta, a mosógépben mossa a vécékeféthttp://www.life.hu/otthon/20190207-gusztustalannak-neveztek-a-not-aki-elarulta-a-mosogepben-mossa-a-vecekefet.htmlMosógépben mossa ki a vécékefét egy nő: sokan kiakadtak rajta. OtthonAFPA rózsaszín otthon nem csak a Barbie babák kiváltságahttp://www.life.hu/otthon/20190305-a-rozsaszin-otthon-nem-csak-a-barbie-babak-kivaltsaga-igy-hasznald-a-pasztell-arnyalatait.htmlA rózsaszínt sokan gyerekesnek tartják, pedig számtalan árnyalata létezik, melyek más színekkel kombinálva kifejezetten illenek egy fiatalabb vagy akár érettebb nőhöz is. Igen, azt ki kell emelnünk, hogy a rózsaszín otthonok leginkább a „gyengébbik” nemre jellemzők, de akár egy modern férfi életterében is meg tudják találni az ilyen színű kiegészítők a helyüket. OtthonOrigoInspiráló tavasz, avagy rendezd be az erkélyedet a saját igényeidnek megfelelően http://www.life.hu/otthon/20190304-inspiralo-tavasz-avagy-erkely-es-balkon-otletek.htmlAz erkélyek, balkonok a társasházak apró kertjeiként, teraszaiként funkcionálnak, egy kis privát térként, amely a szabadság érzetét kelti. Az, hogy miként rendezed be, elsősorban attól függ, hogy mire használnád. A következőkben hoztunk pár példát arra, hogy a különböző igényekhez milyen kis csodavilágot lehet megalkotni, amelyhez nem kell kivételes kreativitás. OtthonOrigoKirály Viktor és kedvese, Anita megmutatták első közös otthonukathttp://www.life.hu/otthon/20190301-kiraly-viktor-es-kedvese-anita-megmutattak-elso-kozos-otthonukat.htmlRendkívül boldognak tűnik Király Viktor és kedvese, Virág Anita. Nemrégiben beköltöztek első közös otthonukba, amelyet most a kameráknak is megmutattak. OtthonOrigoEzt üzenik a legbefolyásosabb építészek és belsőépítészekhttp://www.life.hu/otthon/20190225-ezt-uzenik-a-legbefolyasosabb-epiteszek-es-belsoepiteszek-idezetek.html„Az építészet elsősorban művészet” – nyilatkozták egy korábbi interjúnkban a Reload Építész Stúdió tulajdonosai. Ezzel pedig nehéz lenne vitába szállni. Természetesen mindig is voltak és lesznek olyan építészek, belsőépítészek és lakberendezők, akik csupán sablonos, az adott divat szerinti elvek alapján tervezik meg a megrendelők vágyait, de szerencsére nem ez a meghatározó. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.