Less be Istenes Bence és Csobot Adél otthonába – videó

Csobot Adél otthon Istenes Bence Bajorország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Csobot Adél megmutatták követőiknek, hol élnek Németországban.

Istenes Bence és Csobot Adél úgy döntöttek, egy napot külön töltenek. Míg a műsorvezető barátaival együtt elutazott síelni, addig a sztáranyuka a közeli lovardába látogatott el. Minderről persze egy videót is készítettek.

A felvétel elején a készülődés perceit mutatják, és a nézők betekintést nyerhetnek mindennapi életükbe, valamint abba, hol is él a család, amikor nem itthon töltik a napjaikat. Bajorországban még hó borítja a tájat, a patakban kacsák úszkálnak és úgy tűnik, még a tehenek is fáznak. A ház pedig, amelyben élnek, igazán otthonos és tágas.

A rózsaszín otthon nem csak a Barbie babák kiváltságahttp://www.life.hu/otthon/20190305-a-rozsaszin-otthon-nem-csak-a-barbie-babak-kivaltsaga-igy-hasznald-a-pasztell-arnyalatait.htmlA rózsaszínt sokan gyerekesnek tartják, pedig számtalan árnyalata létezik, melyek más színekkel kombinálva kifejezetten illenek egy fiatalabb vagy akár érettebb nőhöz is. Igen, azt ki kell emelnünk, hogy a rózsaszín otthonok leginkább a „gyengébbik” nemre jellemzők, de akár egy modern férfi életterében is meg tudják találni az ilyen színű kiegészítők a helyüket. OtthonOrigoInspiráló tavasz, avagy rendezd be az erkélyedet a saját igényeidnek megfelelően http://www.life.hu/otthon/20190304-inspiralo-tavasz-avagy-erkely-es-balkon-otletek.htmlAz erkélyek, balkonok a társasházak apró kertjeiként, teraszaiként funkcionálnak, egy kis privát térként, amely a szabadság érzetét kelti. Az, hogy miként rendezed be, elsősorban attól függ, hogy mire használnád. A következőkben hoztunk pár példát arra, hogy a különböző igényekhez milyen kis csodavilágot lehet megalkotni, amelyhez nem kell kivételes kreativitás. OtthonOrigoEngedd be a napfényt az életedbe – így használd a sárga színt a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20190228-engedd-be-a-napfenyt-az-eletedbe-igy-hasznald-a-sarga-szint-a-lakberendezesben.htmlA sárga színt sokan elutasítják, mivel túl intenzívnek tartják. Ám azt hajlamosak elfelejteni, hogy számos árnyalata létezik, sőt, különböző színekkel keverve inkább frissességet, mint vibrálást kölcsönöz a helyiségeknek. Otthon--Király Viktor és kedvese, Anita megmutatták első közös otthonukathttp://www.life.hu/otthon/20190301-kiraly-viktor-es-kedvese-anita-megmutattak-elso-kozos-otthonukat.htmlRendkívül boldognak tűnik Király Viktor és kedvese, Virág Anita. Nemrégiben beköltöztek első közös otthonukba, amelyet most a kameráknak is megmutattak. OtthonOrigoMága Zoltán részletet mutatott gyönyörű otthonából - Videóhttp://www.life.hu/otthon/20190301-maga-zoltan-reszletet-mutatott-gyonyoru-otthonabol.htmlMága Zoltán megmutatta követőinek, hogy milyen gyönyörű az otthona. Otthon--Az 5 kedvenc tavaszváró virágunk: dobd fel velük az otthonodathttp://www.life.hu/otthon/20190226-az-5-kedvenc-tavaszvaro-viragunk-dobd-fel-veluk-otthonodat.htmlAmikor a nappali hőmérséklet 10 fok fölé kúszik, és megjelennek az első, arcunkat és szívünket is melengető napsugarak, akkor bizony visszavonhatatlanul úton van felénk a tavasz. Ünnepeljük ezt a csodálatos időszakot, és öltöztessük otthonunkat is virágosba! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.