4 milliárd forintért árulja malibui álomotthonát Mel Gibson: fotók

luxus Mel Gibson Malibu álomotthon kastély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
4 milliárd forintnak megfelelő dollárért árulják Mel Gibson malibui otthonát, ami a luxus és a vidéki báj nem mindennapi ötvözete. Egy igazi kuriózumról van szó, egy régi stílusú kastélyról, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a hegyekre és az óceánra is. 

A kétszeres Oscar-díjas színész 2008 júliusában 11,5 millió dollárért (3,2 milliárd Ft) szerezte meg az azóta már elvált David Duchovnytól és Tea Leonitól a malibui ingatlant. Közel két és fél hektáros területről van szó, ahol egy igazán különleges házat építettek fel az 1990-es évek közepén. Vintage, régies báj jellemzi kívülről, belülről is. Alpavetően a kőburkolatok és a fagerendák uralják a belső tereket, a rusztikus kőkandallók és hajópadlók fantasztikus hangulatot külcsönöznek neki.

Mel Gibson 4 milliárd forintért árulja malibui álomotthonát Forrás: Getty Images/Mike Marsland

Az ingatlanban 5 hálószoba, 4 fürdőszoba van, plusz tartozik hozzá egy vendégház, egy hárombeállós garázs, egy különálló konditerem és két medence is. Az ingatlant 4,8 milliárd forintért dobták piacra 2017 nyarán, de úgy látszik, még nem talált vásárlóra az elbűvölő otthon, ami csodálatos külső terasszal bír, és további különlegessége, hogy a hegyekre, illetve az óceánra is panorámás.

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

Forrás: Sandro Dazzan/The Agencyhttp://www.life.hu/otthon/galeria/20190312-mel-gibson-4-milliard-forintert-arulja-malibui-alomotthonat.htmlmiddleon1200796

Mel Gibson, ahogy sok hollywoodi sztár is, sok ingatlant vásárolt és adott már el. Jelenleg a birtokában van több malibui ingatlan, sőt, egy egész sziget is az övé, a Fidzsii-szigetekhez tartozó Mago-sziget, amit 2005-ben vásárolt 4,2 milliárd forintnak megfelelő összegért. A színésznek van továbbá egy costa rica-i, óriási, 163 hektáros telken álló tengerparti otthona, ami közel 10 milliárd forintot ér.

Less be a világ legdrágább lakosztályába, ahol 27 millió forint egy éjszakahttp://www.life.hu/otthon/20190305-a-vilag-legdragabb-lakosztalyaban-as-vegasban-27-millio-forint-egy-ejszaka.htmlHa kíváncsi vagy rá, mit lehet kapni 100 ezer dollárért, azaz átszámítva nagyjából 27 millió forintért egy éjszakára, akkor meg kell ismerned a világ legdrágább lakosztályát. A luxuslakosztály a Palms Casino Resort hotelben található Las Vegasban, és Damien Hirst dizájner álmodta meg. OtthonOrigoAz 5 kedvenc tavaszváró virágunk: dobd fel velük az otthonodathttp://www.life.hu/otthon/20190226-az-5-kedvenc-tavaszvaro-viragunk-dobd-fel-veluk-otthonodat.htmlAmikor a nappali hőmérséklet 10 fok fölé kúszik, és megjelennek az első, arcunkat és szívünket is melengető napsugarak, akkor bizony visszavonhatatlanul úton van felénk a tavasz. Ünnepeljük ezt a csodálatos időszakot, és öltöztessük otthonunkat is virágosba! OtthonOrigoEladó Eleanor Roosevelt egykori luxusotthona: 3,7 milliárd forintért dobták piacrahttp://www.life.hu/otthon/20190219-elado-eleanor-roosevelt-egykori-luxusotthona-37-milliard-forintert-dobtak-piacra.htmlKözel 4 milliárd forintért dobták piacra az Eleanor Roosevelt egykori otthonaként szolgáló ingatlant. A New York egyik legjobb környékén, az Upper East Side-on lévő épület igazi luxusotthont rejt. Less be az ajtók mögé! OtthonOrigoA lakberendezésben is trend lett: így dekorálj bársonnyalhttp://www.life.hu/otthon/20190212-barsony-lakberendezesben-is-trend-lett-igy-dekoralj-vele.htmlA vörös szőnyeges eseményeken, nők és férfiak outfitjében egyaránt, de a fast fashion márkák kínálatában is egyre nagyobb teret hódított az elmúlt évben a bársony. A nemes anyag ezúttal a lakberendezésben is helyet követelt magának. Most megmutatjuk, hogyan használhatod az otthonodban! OtthonOrigo5 tipp, hogy az otthonodnak saját egyénisége legyenhttp://www.life.hu/otthon/20190129-tippek-hogy-a-lakasodnak-sajat-egyenisege-legyen.htmlAz otthon több mint az a hely, ahol álomra hajthatod a fejedet. Az otthon a család, a közös együttlétek, az ünnepi összejövetelek, a hétvégi vidám reggelik, a nyugalom, a meghitt pillanatok megtestesítője. Állandóan alakulóban van, szinte soha nincsen kész, hiszen velünk együtt változik. Ha te is szívesen alakítgatod az otthonodat, vagy csak szeretnéd még inkább a saját egyéniségedre szabni, akkor olvasd el tippjeinket! OtthonOrigoHavi 8 millióért II. Erzsébet királynő szomszédja lehetszhttp://www.life.hu/otthon/20190122-havi-8-millioert-ii-erzsebet-kiralyno-szomszedja-lehetsz.htmlSzívesen laknál egy csodás, panorámás luxusingatlanban II. Erzsébet szomszédságában? Potom 8 millió forintért most meg is teheted. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.