Senkinek nem kell Michael Jackson birtoka, Neverland Ranch – lerombolnák

Forrás: Getty Images/Vince Bucci -
rombolás Michael Jackson Neverland Ranch eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senkinek nem kell Michael Jackson birtoka: azt fontolgatják, le kellene bontani.

Nem tudják eladni Michael Jackson hírhedt birtokát, Neverland Ranchet. Az eredeti eladási árat már kétharmadával csökkentették, de még így sem találnak vevőt az épületre. A szakértők úgy vélik, a pedofilbotrány után nem is tudják majd eladni, ezért azt fontolgatják, hogy le kellene rombolni.

Lerombolnák Michael Jackson birtokát Forrás: Getty Images/Vince Bucci

A 2700 hektáros ingatlant 2015-ben 100 millió dollárért hirdették, majd 31 millió dollárra csökkentették az árát. Ám a Neverland elhagyása című dokumentumfilm miatt senki nem akarja megvenni a birtokot – írja a Mirror.

Senkinek nem kell a Neverland birtok Forrás: Joyce Rey
Kulcsár Edina megmutatta, milyen lesz a házuk bejáratahttp://www.life.hu/otthon/20190320-kulcsar-edina-megmutatta-milyen-lesz-a-hazuk-bejarata.htmlMég mindig tart Kulcsár Edina és Csuti közös otthonának építése. A szépségkirálynő olykor közösségi oldalán is mutat egy-két részletet a házból. Így történt ez most is. OtthonOrigo4 milliárdért árulják Al Capone Miami Beach-i otthonát: less be az ingatlanbahttp://www.life.hu/otthon/20190319-al-capone-miami-beachi-otthona-4-milliard-forintert-elado.htmlAmerika leghatalmasabb maffiafőnöke volt. A mai szervezett bűnözés alapjait, amelynek fő motorja a korrupció, lényegében ő fektette le. Érdekeltségei voltak a szeszcsempészetben, a szerencsejátékban és a prostitúcióban. Soha egy gyilkosságot nem tudtak rábizonyítani, végül adócsalás miatt került börtönbe. Igazán híressé és ikonikussá a sajtó, illetve a filmipar tette. Al Capone egykori, Miami Beachen található ingatlana eladásra került. OtthonOrigoKezdd a tavaszt ragyogóan tiszta lakással – mutatjuk, hogyanhttp://www.life.hu/otthon/20190316-kezd-a-tavaszt-ragyogoan-tiszta-lakassal-mutatjuk-hogyan.htmlA csicsergő madarak, az arcunkat melengető napsugarak a tavasz hírnökei, ami nem csupán a télikabátok lecserélését jelenti. A tavaszi nagytakarítás sokak számára rémisztően sok feladatot ígér, de ennek ellenére sem érdemes halogatnod. OtthonOrigoA meleg hatású otthonok ismérveihttp://www.life.hu/otthon/20190312-a-meleg-hatasu-otthonok-ismervei-meleg-szinek-fa-burkolat-otthonossag.htmlIdőnként ugyan vissza-visszatér a hűvösebb idő, de a tavasz végérvényesen beköszöntött. A meleg hatású otthontól azonban nem kell tartanod a 15–20 fokos időben sem, hiszen ez a jelző nem a hőmérsékletet, hanem az otthonosság faktorát jelöli. Nézzük hát, hogy mivel érheted el a béke és a megnyugvás szigetét. OtthonOrigoLess be egy Victoria's Secret-modell otthonábahttp://www.life.hu/otthon/20190313-less-be-a-victorias-secret-modell-jasmine-tookes-beverly-hillsi-otthonaba.htmlAmikor Jasmine Tookes épp nem a kifutón vonul vagy világhírű divatkampányok fotózásain szerepel, szeret otthonában a családjával, barátaival pihenni. Egy „álmodozó", hagyományos stílusú lakást vásárolt Beverly Hills szívében, amit saját ízlésének megfelelően alakíttatott át. OtthonOrigoKiderült, hogy Fodor Zsóka soha életében nem takarítotthttp://www.life.hu/otthon/20190311-kiderult-hogy-fodor-zsoka-soha-eleteben-nem-takaritott.htmlFodor Zsóka elárulta, abban a szerencsés helyzetben van, hogy soha életében nem kellett takarítania. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.