Nyolc évig takarított egy nő, most elmondja, miket látott

Forrás: Shutterstock -
szexjáték halál állatok takarítás otthon péniszpumpa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc évig takarította 20-25 ügyfele házát egy amerikai nő. Most elmondja, miket látott a különböző otthonokban. 

Péniszpumpát, síkosítót és kábítószereket is talált néhány otthonban az a takarítónő, aki 8 évig tartotta rendben 20-25 ügyfele otthonát. Ma már feladta vállalkozását, a Scarymommy.com nevű oldalon pedig leírta, hogy miket látott a munkája során.

Mint mondta: a szexjátékok és egyéb intim kellékek igencsak kevéssé érdekelték. Tudott házasságtörésekről, hallott tinédzsereket szexelni, ám ezek egyáltalán nem izgatták. Imádta viszont nézni a gyermekek rajzait a falon, egyik kedvenc helyisége is a gyerekszoba volt.

A takarítónő elképzelte, ki élhet a lakásban Forrás: Shutterstock

Ám nem csak boldog élményekkel találkozott, amikor próbálta kitalálni, milyen család is lakhat a házban. "Bár az általam takarított lakások legtöbbször üresek voltak, mégis tudtam, mi történik. A hűtőre kitett ultrahangfotókból, a terhesvitaminokból és a gratulációs kártyákból tudtam, hogy hamarosan kisbaba érkezik. Aztán, amikor eltűntek ezek a dolgok, tudtam, hogy elvesztették a babát. Pusztító volt" – írta bejegyzésében a nő.

Szerette, amikor a házban egy állat fogadta őt, megölelte őket, szerette a jelenlétüket. Ám amikor ezek az állatok nem várták többé, tudta, hogy elpusztultak. Könnyeket csalt a szemébe, amikor a kanapé alatt mégis megtalálta egy-egy szőrcsomójukat.

"Jólesett, hogy könnyebbé tehetem a családok napjainak egy részét. A boldog és a nehezebb napokon is" – írta az egykori takarítónő.

Ilyen volt egy hamisítatlan tiniszoba a 90-es évekbenhttp://www.life.hu/otthon/20190410-ilyen-volt-egy-hamisitatlan-tini-szoba-a-90es-evekben.htmlA kilencvenes években még igazán lehetett lázadni. Akkoriban még nem a feng shui szerint rendeztük be a szobánkat, nem számított sem a színek összhangja, se a luxus érzése. Az egyediségen és praktikusságon volt a hangsúly. Ezek tették és teszik ma is igazán különlegessé az akkori tiniszobákat. OtthonOrigoRomantikus kerti ösvények és járdák – 3 dolog, amire nem árt, ha odafigyelszhttp://www.life.hu/otthon/20190409-romantikus-kerti-osvenyek-es-jardak-kialakitasa.htmlA kertet számtalan módon lehet használni, az, hogy egyes részeit mivé alakítod, csak rajtad áll. A gyerekparadicsom, grillélvezetek és nyugalom szigete mellett nem szabad kihagyni a lehetséges funkciók közül a romantikus álmokat sem. OtthonOrigoÍgy alakulnak át a sötét és apró konyhák a főzés csodás helyiségévé – Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190408-igy-alakulnak-at-a-sotet-es-apro-konyhak-a-fozes-csodas-helyisegeve-a-lakasban.htmlA konyhai felújításra egyfajta mumusként tekintünk, és valóban sok munka lehet vele, de hidd el, megéri. Inspirálódj olyan csodás felújításokból, amelyekben ez a gyakran „jó lesz ez még így" érzést keltő pár négyzetméter kitüntetett figyelmet kapott. OtthonOrigo10 lélegzetelállító vízparti ház, ahova máris beköltöznénkhttp://www.life.hu/otthon/20190409-10-lelegzetelallito-vizparti-haz-ahova-maris-bekoltoznenk.htmlAhogy közeledik a nyár, egyre többet álmodozik az ember egy vízparti nyaralóról, ahol már a nappaliból kilépve nyaldossa a lábunkat a tenger. Ehhez az idillhez kerestünk most lélegzetelállító ingatlanokat. Mutatjuk őket! OtthonOrigoItt a kertszezon, készülj fel bakik nélkülhttp://www.life.hu/otthon/20190407-itt-a-kertszezon-keszulj-fel-bakik-nelkul.htmlVégre megérkezett a tavasz, amit mindenki szeretne a kertjében megélni. Ez a gyönyörű évszak azonban a kerttulajdonosok számára egyfajta felkészülés is a nyári és őszi főszezonra, amelynek során sajnos komoly bakikat is lehet véteni. Segítünk a legfontosabb feladatokkal, hogy te ne ess ebbe a hibába! OtthonOrigoKulcsár Edina megmutatta, hogy áll az otthonuk építése – fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190409-kulcsar-edina-megmutatta-hogy-all-az-otthonuk-epitese.htmlKulcsár Edináék otthonának építése szépen halad: megmutatta a celeb, hogyan is néz ki a leendő házuk. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.