Meghan hercegné testvére szerint a hercegi pár Kaliforniába költözhet

Születés Kalifornia otthon Meghan Markle Meghan hercegné család költözés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik, vagy akár már meg is született Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke. A hercegné féltestvére, Thomas Markle szerint a kis család akár Kaliforniába is költözhet. 

Felröppent a hír, hogy Harry herceg és Meghan hercegné a gyermek születése után nem sokkal Afrikába költözhet. Most egy újabb kontinens jött szóba, hiszen a hercegné féltestvére, Thomas Markle szerint akár Kaliforniába is költözhetnek.

Akár Kaliforniába is költözhet a hercegi pár Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Yui Mok

Úgy véli, hogy testvére annyira imádja otthonát, hogy rábeszélheti Harryt, költözzenek Amerikába - írja a The Sun. "Nagyon könnyű beleszeretni a kaliforniai életmódba. A strand szinte a hátsó kertben van" - mondta a férfi.

Úgy véli, ha költözni nem is fognak, de a gyermek nevelésébe mindenképpen csempésznek egy kis kaliforniai szellemiséget.

Anyák napi meglepetések, amelyek nem kerülnek egyetlen fillérbe sem – Tippek tiniknekhttp://www.life.hu/otthon/20190429-anyak-napi-meglepetesek-melyek-nem-kerulnek-egyetlen-fillerbe-sem-otletek-tiniknek.htmlNem kell feltétlenül tárgyi ajándékkal meglepned anyukádat május első vasárnapján. Számos más dologgal is éreztetheted, hogy szereted, tiszteled és becsülöd őt. Ehhez adunk most némi segítséget. OtthonOrigoMeghan Markle és Harry herceg a feng shui szabályai szerint rendezték be a házukat, a Frogmore Cottage-thttp://www.life.hu/otthon/20190429-meghan-markle-es-harry-herceg-a-feng-shui-szabalyai-szerint-rendeztek-be-hazukat-a-frogmore-cottaget.htmlMeghan és Harry átköltöztek a Kensington-palotából saját szerelmi fészkükbe, Frogmore Cottage-ba, amelyet a saját ízlésük szerint rendeztek be, többek között a feng shui szabályai szerint, amiről Szilvásy Judit feng shui szakértő mesélt a FEM3 Caféban. Otthon--A világ legmeghökkentőbb múzeumi épületeihttp://www.life.hu/otthon/20190423-a-vilag-legmeghokkentobb-muzeumi-epuletei.htmlA múzeumok vezetői rájöttek arra, hogy nem feltétlenül elég csak a gyűjteményeikkel, időszakos kiállításaikkal megragadni és elbűvölni látogatóikat. Egy meglepő épület nem csupán több ember érdeklődését kelti fel és bír betérésre, de magát a vizuális, kulturális élményt is megsokszorozza. OtthonOrigoVirágok, amelyek túlélik a napos erkély viszontagságos körülményeithttp://www.life.hu/otthon/20190425-viragok-novenyek-melyek-tulelik-a-napos-erkely-viszontagsagos-korulmenyeit.htmlA tavasz magával hozza az erkélyek felfrissítését is, aminek szerves részét képezi az ültetési láz. Ám távolról sem mindegy, hogy milyen növényt választasz, hiszen az erős napsugarakat a legtöbb nem viseli jól. Kerüld el, hogy kiszáradjanak, kiégjenek az erkély ládáiba ültetett virágok! OtthonOrigoA klímatisztítás elhagyása betegségekhez vezethethttp://www.life.hu/otthon/20190422-a-klimatisztitas-elhagyasa-betegsegekhez-vezethet.htmlA klíma nem csupán szolgál minket, bizony neki is szüksége van a rendszeres törődésre, azaz a tisztításra. Ha ezt elhanyagoljuk, nem csupán teljesítménycsökkenésre számíthatunk, de különböző, akár igen súlyos betegségnek is kitesszük magunkat. OtthonOrigoÁlomszép kerti szaletlik – Tippek, amelyekre érdemes odafigyelnihttp://www.life.hu/otthon/20190421-alomszep-kerti-szaletlik-tippek-amikre-erdemes-odafigyelni.htmlA szaletli lényegében egy fából készült kerti kiülő, amelynek gyakran több oldala nyitott. Ennél hangulatosabb és jobban kihasználható teret a kertben nem is lehetne elképzelni, nem beszélve az esztétikai értékéről. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.