Kiadó a legendás magyar színésznő, Honthy Hanna egykori otthona

Forrás: cdhungary.com,szinhaz.org -
Honthy Hanna otthon eladó kiadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Honthy Hanna egykori otthona kiadó: a felújított villa két és fél millió forintba kerül havonta. 

Honthy Hanna egykori otthonát, a XII. kerületi villát tulajdonosai gyönyörűen felújították, megőrizve az épület karakterét, eredetiségét. A 431 négyzetméteres ingatlanban van könyvtárszoba, tágas nappali, két fürdőszoba és gardrób, valamint vendégház és edzőterem.

Kiadó a legendás magyar színésznő, Honthy Hanna egykori otthona Forrás: cdhungary.com, szinhaz.org

A kor igényeit tehát nem nélkülözi az épület, minden megtalálható benne, ami a modern és kényelmes élethez szükséges. A csodálatos villa most éppen kiadó, mindössze 7200 euró a havi bérleti díja, vagyis körülbelül két és fél millió forint.

Kattints a képre és nézd meg az impozáns villát belülről is!

Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
Forrás: cdhungary.com
1 / 6
A kis alapterület nem mindig egyenlő a szűk élettérrel – 36 négyzetméteres álomotthonhttp://www.life.hu/otthon/20190504-a-kis-alapterulet-nem-mindig-egyenlo-a-szuk-eletterrel-36-negyzetmeteres-alomotthon.htmlA 30–40 négyzetméteres, egyszobás lakásokat leginkább galériával tesszük élhetőbbé, ám ezt csak bizonyos belmagasságon túl lehet megtenni. Az apró és szűk helyiségek helyett nyisd egybe a tereket és élvezd a szellős minimalizmust. OtthonOrigoIlyet még nem láttál! Óceánparti arany nyaraló, medencével a tetején http://www.life.hu/otthon/20190502-ilyet-meg-nem-lattal-oceanparti-nyaralo-medencevel-a-tetejen.htmlLáttunk már rendhagyó formájú házakat, de ez még minket is meglepett. Nem elég, hogy az alapja egy sarkainál tompított háromszög, ráadásul a teteje egy teljes értékű medence. Mindez ráadásul az óceán partján, arany színben. Hihetetlenül hangzik? Nos, ez nem véletlen. OtthonOrigoNulla privát szféra – Üvegfalú ház Brazília szívébenhttp://www.life.hu/otthon/20190501-nulla-privat-szfera-uvegfalu-haz-brazilia-sziveben.htmlEz az üvegfalú ház figyelembe veszi az őt körülvevő brazil erdő minden szépségét, és utat enged ennek a csodának, szinte beinvitálja a tényleges lakókörnyezetbe, mindezt pedig rendkívül exkluzív módon. Bár privát szféráról itt nem beszélhetünk, a szomszédoktól mentes, ám fáktól annál dúsabb környezet mégis biztosítja a nyugalmat. OtthonOrigoDobd fel a nyaralódat fillérekből, hogy jól induljon a nyárhttp://www.life.hu/otthon/20190501-dobd-fel-nyaralodat-fillerekbol.htmlA nyaraló sok helyen még mindig a régi, otthonról leselejtezett bútorokat, a csupán funkcionális konyhát jelenti. Ezzel pedig nincs is semmi baj. Ám ebben az esetben sem kell feltétlenül nélkülöznöd az esztétikum nyújtotta varázst, ami egyszerre nyugtat és gyönyörködtet. Nézzük hát, mivel is tudod minimális anyagi ráfordítással feldobnod a nyaralódat. OtthonOrigo3 + 1 lakásdekorációs last minute anyák napi ajándékhttp://www.life.hu/otthon/20190429-lakasdekoracios-last-minute-anyak-napi-ajandek-otletek-diy.htmlKét nap, és elérkezik az anyák napja. Egy gondoskodó, szeretettel teli és megbízható édesanya pedig lényegében bármit megérdemel, de számukra mégsem az ajándék értéke, hanem az általa közvetített érzések a fontosak. Épp ezért vedd elő a kreatív oldalad, mi pedig adunk pár tippet, hogy miként használd ki. OtthonOrigo20 milliárdot érnek Kim Kardashian és Kanye West új nyaralói - Fotók!http://www.life.hu/otthon/20190430-20-milliardot-ernek-kim-kardashian-es-kanye-west-uj-nyaraloi.htmlKim Kardashian és Kanye West nem kevés ingatlannal büszkélkedhet. Az egyik legújabb szerzeményük végre teljes pompájában áll, ugyanis évekig újítgatták a Hidden Hills-i kúriát. Ahogy elkészült, máris új ingatlan után néztek, és le is csaptak egy Palm Springs-i villára. Most bemutatjuk mindkét nyaralót! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.