Sok pénz, kevés ízlés - Súlyos lakberendezési bakik

fürdőszoba ház nappali hálószoba otthon ízléstelenség konyha lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időnként lehet látni megmosolyogtató, netán már az ízléstelenség határát súroló lakberendezési remekeket. Írtunk már döbbenetesen csúnya házakról, ám arra, ami most következik, még mi sem voltunk felkészülve. Dőlj hátra, és élvezd!

Ebben a fürdőszobában valahogy semmi sem stimmel. A fal és mennyezet színét nem is lehet értelmezni, kicsit olyan, mintha óvodás gyerekek ráfröcskölték volna a pasztell temperájukat. Ehhez jönnek hozzá az aranyszínű kiegészítők és az a hihetetlen barackárnyalatban úszó függöny, no meg persze az antik hatású csillár. Egyszerűen döbbenet, hogy egy ilyen fürdőben valaki képes lazítani.

Forrás: brightmlshomes.com

Ez az étkezőasztal a székekkel egy letisztult helyiségben még akár impozáns hatást is kelthetne, de ebben a környezetben egyszerűen túl sok. A bútorok nem tudnak érvényesülni, ami elsősorban a bordűr miatt van, a tarka-barka virágokról már nem is beszélve.

Forrás: zillow.com

A rózsaminta esetén a mértéktartás és a megfelelő színharmónia nagyon fontos. Ezek betartásával igazán kiváló kiegészítőként szolgálhat, de nem épp ilyen módon. A mindent beborító, különböző alapokon lévő rózsák egyrészt összenyomják a teret, másrészt rettentően ízléstelenné teszik a mosdót. Egyszerűen döbbenet, hogy még a vécécsésze is be lett burkolva.

A majolika csempe elegánssá, rusztikussá vagy épp eklektikussá is varázsolhatja a konyhát, de nem így. A túlzott használata, mint látszik, csupán káoszt teremt. A konyha esetén ráadásul nagyon fontos, hogy mindig tisztaságérzetünk legyen, egy ilyen forma- és színkavalkádban úszó térben ez viszont lehetetlen.

Forrás: Kevin E. Bailey/americanrealtylj.com

Szinte már fáj, ahogy ezt a gyönyörű előszobát porig alázták azzal a hatalmas, mennyezetről a vendégekre „mosolygó" bohócfejjel. Miért? Az már csak hab a tortán, hogy honnan is lóg le az az egy szem villanykörte. Tragédia.

A képet ide kattintva nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.