Üvegbe zárt kertek, amelyek a legkisebb lakásba is a természet idilljét varázsolják

üveg kert palack
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kutatások is igazolták, hogy az emberek számára a természeti környezet mennyire pozitív hatású. Oldja a stresszt, segít ellazulni, hozzájárul a jobb életminőséghez. Aki nem teheti meg, hogy rendszeresen kimenjen egy erdőbe, vagy éppen a kertbe, annak mindenképpen ajánlott az otthonában kialakítani a zöld környezetet. Ebben adhat segítséget egy üvegbe zárt kert. 
  • A Mágikus kert terráriumaiban mohák és párakedvelő növények élnek. A beültetés után a palackban egyensúlyi állapot áll be, így a kis szobakert nagyon kevés gondoskodást igényel, 1-2 havonta egy kevés vízre van szüksége, illetve a fényviszonyokra is érdemes odafigyelni.
A Mágikus kert terráriumaiban mohák és párakedvelő növények élnek Forrás: Mágikus Kert
  • Holland ökológiai gazdálkodásból származó növényeket használ a Gondozásmentes. A tápanyagok speciális összetételének köszönhetően az üvegekben egy saját ökoszisztéma alakul ki, egy teljesen zárt, önfenntartó rendszer, így a növényeknek sem vízre, sem tápoldatra, csakis egy gondosan megválasztott helyre és egy kis szeretetre van szüksége.
Holland ökológiai gazdálkodásból származó növényeket használ a Gondozásmentes Forrás: Gondozásmentes
  • A Balkon Garden a mohakertek specialistája. Bűbájos kis természeti képeket teremt az üvegcsékbe: erdei kanyonokat alkot, vagy éppen óriásnak tűnő hegy lábánál álló házikót álmodik meg az üveggömbökbe és palackokba.
A Balkon Garden a mohakertek specialistája Forrás: Balkon Garden
Michael Douglas 9 milliárdot érő mallorcai nyaralója maga az álom - Less be az ingatlanba!http://www.life.hu/otthon/20190604-michael-douglas-9-milliardot-ero-mallorcai-nyaraloja-maga-a-alom.htmlA hírességek bizony imádják a luxusingatlanokat. Adják és veszik őket a lehető legjobb üzleti befektetéseket keresve. Ezúttal Michael Douglas dobta piacra mallorcai nyaralóját, a 74 éves sztár 9 milliárd forintnak megfelelő összegért hirdette meg az ingatlant. OtthonOrigoTrópusi szigeten vett ingatlant Carlos Santana – ide szeretne visszavonulni a híres zenészhttp://www.life.hu/otthon/20190528-carlos-santana-tropusi-szigetet-vasarolt-ide-vonul-vissza.htmlCarlos Santana hamarosan betölti a 72. életévét. A világhírű gitáros azonban már gondolt a nyugdíjas éveire, egy trópusi szigetre fog visszavonulni. Mutatjuk, hogyan fest a káprázatos ház és az annál is szebb sziget. OtthonOrigoMichael Douglas 9 milliárdot érő mallorcai nyaralója maga az álom - Less be az ingatlanba!http://www.life.hu/otthon/20190604-michael-douglas-9-milliardot-ero-mallorcai-nyaraloja-maga-a-alom.htmlA hírességek bizony imádják a luxusingatlanokat. Adják és veszik őket a lehető legjobb üzleti befektetéseket keresve. Ezúttal Michael Douglas dobta piacra mallorcai nyaralóját, a 74 éves sztár 9 milliárd forintnak megfelelő összegért hirdette meg az ingatlant. OtthonOrigoKényelem és jó felszereltség egy 22 négyzetméteres házban – fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190516-22-negyzetmeres-haz-es-csupa-kenyelem.htmlSokan nem gondolnák, de még egy 22,5 négyzetméteres ház is lehet lakájos, otthonos és legfőképpen élhető. Külföldön egyre többen élnek ilyen apró házakban, aminek több előnye is van. Most az ausztrál Lisa Tranter és Matt Hobbs házát mutatjuk be. Otthon--Melanie Griffith eladta aspeni nyaralóját: mesebeli luxuslak a hegyekbenhttp://www.life.hu/otthon/20190423-melanie-griffith-eladja-aspeni-ingatlanjat-mesebeli-luxuslak-a-hegyekben.htmlA coloradóbeli Aspen a hírességek egyik kedvenc téli üdülőhelye. A festőien szép hegyek között annál is varázslatosabb ingatlanok találhatóak a vidéken. Az egyik közülük Melanie Griffithé, és éppen eladó. OtthonOrigoLess be a világ legdrágább lakosztályába, ahol 27 millió forint egy éjszakahttp://www.life.hu/otthon/20190305-a-vilag-legdragabb-lakosztalyaban-as-vegasban-27-millio-forint-egy-ejszaka.htmlHa kíváncsi vagy rá, mit lehet kapni 100 ezer dollárért, azaz átszámítva nagyjából 27 millió forintért egy éjszakára, akkor meg kell ismerned a világ legdrágább lakosztályát. A luxuslakosztály a Palms Casino Resort hotelben található Las Vegasban, és Damien Hirst dizájner álmodta meg. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.