Görög Zita család költözés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita egy tündéri fotón mutatta meg, hova költöznek a családjával.

Elköltöznek Görög Zitáék: a csinos sztáranyuka már egy fotót is posztolt a közösségi oldalára a család új otthonáról. Egyelőre a lakás még üresen áll, nincsenek benne bútorok, de hamarosan átköltöznek.

A tündéri fotón nem mellesleg feltűnik féléves kisfia, Timon is, aki láthatóan már most odáig van az új lakóhelyükért.

Kozso a kedveséről mesélt, újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190612-kozso-kedveserol-meselt-ujra-szerelmes.htmlVelencében járt Kozso, ám most nemcsak az utazásáról mesélt, hanem arról is, hogy új szerelem van az életében. TV + SztárokOrigoJolly és Suzy nem szakítanak teljesen: vállalnak közös fellépésekethttp://www.life.hu/sztarok/20190612-jolly-es-suzy-nem-szakitanak-teljesen-vallalnak-kozos-fellepeseket.htmlJolly élete teljesen megváltozott, amióta elköltözött Suzytól, ám nem szakít teljesen a korábbi házaspár. TV + SztárokOrigoKiderült, hogy elhízáshoz vezethet a tévé előtt alváshttp://www.life.hu/sztarok/20190612-kiderult-hogy-elhizashoz-vezethet-a-teve-elott-alvas.htmlKutatók kiderítették, hogy elhízáshoz vezethet, ha a tévé előtt alszunk el. TV + SztárokOrigoSzakított Hajdú Péter és Alföldy Anna? Eltűntek a közös fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-szakitott-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-eltuntek-a-kozos-fotok.htmlLehet, hogy véget ért Hajdú Péter és Alföldy Anna között a nagy szerelem? Árulkodó jelek! TV + SztárokOrigoMolnár Andi melltartóban mutatta meg magát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-molnar-andi-melltartoban-mutatta-meg-magat.htmlMolnár Andi szokatlanul merész fotót töltött fel a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Stohl András gyönyörű hölgyekkel borozgatotthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-stohl-andras-gyonyoru-holgyekkel-borozgatott.htmlSzéles mosollyal látható gyönyörű kolléganői, Kovács Patrícia és Balsai Mónika gyűrűjében Stohl András. Úgy tűnik, egy kis előadás utáni lazításra indultak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.