Pécsi Ildikó unokája, Csaba újra visszafoglalta a házat, amiből kilakoltatták

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ház kilakoltatás unoka ingatlan Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilakoltatták Pécsi Ildikó ingatlanából a színésznő unokáját, Csabát. A fiatal férfi nem tágított, visszfoglalta az ingatlant. Pécsi képviselője újra zárat cseréltetett, ám Csaba most ismét beköltözött. 

Ahogy mi is megírtuk: május 7-én kilakoltatták Pécsi Ildikó ingatlanából a színésznő unokáját, Csabát. Amikor a Kossuth-díjas művész képviselője visszatért a házhoz, látta, hogy visszatették a régi zárat, az unoka pedig újra a házban él.

A Bors cikke szerint ezt egy újabb zárcsere követte, ám Csaba nem tágít, újra beköltözött. A lap munkatársai szerdán beszéltek a szomszédokkal, akik elmondták: gyerekkora óta ismerik Csabikát, jólnevelt, kedves fiú, valószínűleg épp az egyetemi vizsgaidőszak közepén tart.

Pécsi Ildikó unokája nem tágít Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György leszögezte: ifjabb Szűcs Csaba jogellenesen tartózkodik a budai házban. „Ez magánlaksértés, Ildikó dönti el, tesz-e magánindítványt és feljelentést a rendőrségen. Én úgy gondolom, senki nem költözhet be engedély nélkül más lakásába. Az úriember nagykorú, önállóan felel a cselekedeteiért, és ki lesz onnan tiltva” – fejtette ki az ügyvéd.

A lapnak Pécsi Ildikó azt nyilatkozta, belefáradt a hosszú csatározásba, nincs ereje ezzel foglalkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.