Eladó villák és kúriák 300 millió felett – Budapesti drágaságok

kerület ház kúria ingatlan drága millió villa Budapest ár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti kúriák és villák gyakran igen lepusztultan várják új tulajdonosaikat, ám áruk ettől még nem lesz egy átlagos ember számára csábító. A most következő lista természetesen nem reprezentatív, hiszen nem a legdrágábbakat, hanem a 300 milliós vagy afeletti áron kínált ingatlanok közül emeltük ki a legérdekesebbeket. A II. kerület nagyon népszerű ebben az árfekvésben, de találkozhatsz egy kőbányai villával is.

1901-ben épült kúria – I. kerület

Naphegyen várja egy csendes zsákutcában új tulajdonosát ez a több mint 100 éves épület. A 160 négyzetméteres alapterülethez egy 750 négyzetméteres telek tartozik. Az ablakok, az ajtók és a parketta eredeti ugyan, de a villa felújítandó állapotban van, amibe akár a lebontás is belefér.

Ára: 300 millió forint

1901-ben épült kúria – I. kerület Forrás: CasaNetWork

Klasszicista villa – X. kerület

Meglepő lehet, hogy egy Kőbányán található épület is felkerülhetett a listára. A Sörgyár utcában lévő villát a kert közepére építették, így csendes és nyugodt légkör uralja. Alapterülete 260 négyzetméter, a lakótérhez ezt érdemes hárommal megszorozni, mivel háromszintes. A telek sem nevezhető kicsinek, közel 8400 négyzetméteres.

Ára: 350 millió forint

Klasszicista villa – X. kerület Forrás: Glória Ingatlanfejlesztési és Befektetési KFT.

Polgári villa – II. kerület

Csodás ősfás környezetben egy 200 négyzetméter alapterületű kétszintes villa áll, mely telekméretét tekintve meghaladja a 3700 négyzetmétert. A 108 éves épület belseje meglepően modern, ami remekül mutatja, hogy a felújításra már nem kell költeni.

Ára: 380 millió forint

Polgári villa – II. kerület Forrás: hasznaltingatlan.hu

Luxusvilla – II. kerület

Az erdő szélén áll egy klasszikus luxusvilla, mely pár éve lett részlegesen felújítva. A budai hegyekre nyíló panoráma, ősfás kert, kerti tó, beltéri úszómedence, privát szféra, külön bejáratú kislakás: ezek csak apró szeletei annak, amit ez a háromszintes csodás otthon kínál új tulajdonosának.

Ára: 415 millió forint

Luxusvilla – II. kerület Forrás: Barnes Hungary

Bűbájos műemlék villa – II. kerület

A 6 hálószobás, 3 fürdős villát 1884-ben építették. Egy 14.000 négyzetméteres, arborétum jellegű parkban helyezkedik el, ami elég helyet biztosít a mostani két melléképület mellett más építési ambíciók kiélésére is. A kétszintes, 240 négyzetméter alapterületű villa felújítandó, homlokzatán azonban lényeges változtatások nem végezhetők, mivel műemlékvédelem alatt áll.

Ára: 2 157 185 euró (kb. 684 millió forint)

Bűbájos műemlék villa – II. kerület Forrás: At Home Network

Gianni Versace Miami Beach-i villája, luxushotelként is csodáshttp://www.life.hu/otthon/20180110-gianni-versace-miami-beach-i-villaja-luxushotelkent-mukodik.htmlA sorozatgyilkos Andrew Cunanan 1997-ben gyilkolta meg Gianni Versace-t, Miami Beach-i villájának lépcsőjén. A híres tervező életéhez és halálához nem csupán a nevével fémjelzett divatmárka révén kerülhetünk közelebb. Háza jelenleg luxus butikhotelként működik. Pillants be az inspiráló és gyönyörű terekkel tarkított épületbe. Otthon--Mindenki ide vágyna a szerelmével - A japán úszóhotelhttp://www.life.hu/otthon/20180212-mindenki-ide-vagyna-a-szerelmevel-a-japan-uszohotel-luxushotel.htmlSokan döntenek úgy, hogy a Valentin-napot egy hosszú hétvégével ünneplik meg. A hotelek ilyenkor számos romantikus programmal kedveskednek a vendégeik számára, melyek különböző kényeztető szolgáltatást foglalnak magukban. Ám van egy olyan szálloda, mely különbözik az összes eddig ismerttől; a hotelek kényelmét és a luxus hajók élményét ötvözték benne. OtthonOrigoOlasz és francia luxushotelek, amelyek a hírességek abszolút kedvencei http://www.life.hu/otthon/20170627-olasz-es-francia-luxus-hotelek-melyek-a-hiressegek-kedvencei.htmlTe is biztosan elgondolkodtál már azon, hogy vajon mely hotelek azok, melyek a sztárok gyakran irreális elvárásait is képesek teljesíteni, és ezzel időről időre visszacsalogatni magukhoz őket. Bizony, a hírességek az elvárható legmagasabb luxust is kielégítő szállodákat preferálják. Imádják Európát, a történelme és a kiszolgálás egyedülálló minősége miatt. Összegyűjtöttünk néhány olyan hotelt, amelyek akár számunkra is elérhetőek lennének. OtthonOrigoMéregdrága lakberendezés: nézz körbe a luxuscuccok közötthttp://www.life.hu/otthon/20181030-meregdraga-lakberendezes-nezz-korbe-a-luxus-cuccok-kozott.htmlNem kell sokáig keresgélnünk, hogy túlárazott, méregdrága termékekre bukkanjunk. A most következőkben olyanokat hoztunk, amelyek itt-ott ugyan aranyozottak, márványalapon fekszenek, neves tervezők keze nyomát viselik, de a hozzájuk rendelt árakkal kissé megszaladt a gyártó tolla. OtthonOrigoA világ legimpozánsabb nagykövetségeihttp://www.life.hu/otthon/20190606-a-vilag-legimpozansabb-nagykovetsegei-epuletei.htmlA nagykövetségek építészetének esztétikája egyaránt függ a képviselt és a befogadó országtól. A következőkben a legimpozánsabb, legérdekesebb épületeket mutatjuk meg. OtthonOrigoÁlomotthonok - A luxus és a giccs hihetetlen párosításahttp://www.life.hu/otthon/20181118-alomotthonok-a-luxus-es-a-giccs-hihetetlen-parositasa-miami-beach.htmlEbben az otthonban minden tárgynak, minden bútornak külön története van. Első pillantásra giccsparádénak tűnhet ez a Miami Beach-i ház, de megismerve tulajdonosának motivációját és a berendezés kiválasztásának igényességét, lehetséges, hogy másként fogod látni. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.