Eladó villák és kúriák 300 millió felett – Budapesti drágaságok

kerület ház kúria ingatlan drága millió villa Budapest ár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti kúriák és villák gyakran igen lepusztultan várják új tulajdonosaikat, ám áruk ettől még nem lesz egy átlagos ember számára csábító. A most következő lista természetesen nem reprezentatív, hiszen nem a legdrágábbakat, hanem a 300 milliós vagy afeletti áron kínált ingatlanok közül emeltük ki a legérdekesebbeket. A II. kerület nagyon népszerű ebben az árfekvésben, de találkozhatsz egy kőbányai villával is.

1901-ben épült kúria – I. kerület

Naphegyen várja egy csendes zsákutcában új tulajdonosát ez a több mint 100 éves épület. A 160 négyzetméteres alapterülethez egy 750 négyzetméteres telek tartozik. Az ablakok, az ajtók és a parketta eredeti ugyan, de a villa felújítandó állapotban van, amibe akár a lebontás is belefér.

Ára: 300 millió forint

1901-ben épült kúria – I. kerület Forrás: CasaNetWork

Klasszicista villa – X. kerület

Meglepő lehet, hogy egy Kőbányán található épület is felkerülhetett a listára. A Sörgyár utcában lévő villát a kert közepére építették, így csendes és nyugodt légkör uralja. Alapterülete 260 négyzetméter, a lakótérhez ezt érdemes hárommal megszorozni, mivel háromszintes. A telek sem nevezhető kicsinek, közel 8400 négyzetméteres.

Ára: 350 millió forint

Klasszicista villa – X. kerület Forrás: Glória Ingatlanfejlesztési és Befektetési KFT.

Polgári villa – II. kerület

Csodás ősfás környezetben egy 200 négyzetméter alapterületű kétszintes villa áll, mely telekméretét tekintve meghaladja a 3700 négyzetmétert. A 108 éves épület belseje meglepően modern, ami remekül mutatja, hogy a felújításra már nem kell költeni.

Ára: 380 millió forint

Polgári villa – II. kerület Forrás: hasznaltingatlan.hu

Luxusvilla – II. kerület

Az erdő szélén áll egy klasszikus luxusvilla, mely pár éve lett részlegesen felújítva. A budai hegyekre nyíló panoráma, ősfás kert, kerti tó, beltéri úszómedence, privát szféra, külön bejáratú kislakás: ezek csak apró szeletei annak, amit ez a háromszintes csodás otthon kínál új tulajdonosának.

Ára: 415 millió forint

Luxusvilla – II. kerület Forrás: Barnes Hungary

Bűbájos műemlék villa – II. kerület

A 6 hálószobás, 3 fürdős villát 1884-ben építették. Egy 14.000 négyzetméteres, arborétum jellegű parkban helyezkedik el, ami elég helyet biztosít a mostani két melléképület mellett más építési ambíciók kiélésére is. A kétszintes, 240 négyzetméter alapterületű villa felújítandó, homlokzatán azonban lényeges változtatások nem végezhetők, mivel műemlékvédelem alatt áll.

Ára: 2 157 185 euró (kb. 684 millió forint)

Bűbájos műemlék villa – II. kerület Forrás: At Home Network

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.