Kiderült, milyen stílusú lett Harry herceg és Meghan hercegné otthona

Forrás: Shutterstock -
Vicky Charles otthon Meghan Markle Meghan hercegné Frogmore Cottage stílus lakberendezés Harry herceg lakberendező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a kis Archie születése előtt beköltözött új otthonába, Frogmore Cottage-ba Harry herceg és Meghan hercegné. Most kiderült, hogy milyen stílust választottak a belső tér kialakításához. 

Bár csak kívülről láthatjuk Harry herceg és Meghan hercegné otthonát, Frogmore Cottage-t, a lakberendező személye alapján következtethetünk a stílusra. A House & Garden információi szerint a pár Vicky Charles lakberendezőt kérte fel, hogy tervezze meg számukra álomotthonukat.

Takaros otthont alakított ki a hercegi pár Frogmore Cottage-ban Forrás: Shutterstock

Charles-ról azt kell tudni, hogy ő álmodta meg a Soho Farmhouse belső terét is, amely az elegáns vidéki stílus fellegvára. A korszerűsítés után tehát valószínűleg Harry és Meghan háza is ebbe a köntösbe öltözött, amely egyaránt kifinomult, ízléses és mégis kényelmes.

Valószínűleg Harry és Meghan háza is elegáns vidéki stílusba öltözött Forrás: Instagram/sohofarmhouse
4 dolog, ami nem hiányozhat a kertedből, ha szeretsz vendégeket hívnihttp://www.life.hu/otthon/20190621-4-dolog-ami-nem-hianyozhat-a-kertedbol-ha-szeretsz-vendegeket-hivni.htmlA kert egy szentély, amit mindenki a saját szokásai, elvárásai és lehetőségei szerint alakít ki. Egy nagyobb terület értelemszerűen több lehetőséget rejt magában, ám a kisebb kertek tulajdonosainak sem kell aggódni, ha kedvük támadna egy kisebb családi vagy épp baráti összejövetelt rendezni. OtthonOrigoÍgy tárold okosan a szezonális holmit a garázsban!http://www.life.hu/otthon/20190620-igy-tarold-okosan-a-szezonalis-holmit-a-garazsban.htmlA garázs elsősorban az autó felségterülete, de mind tudjuk, hogy az esetek nagy többségében egyfajta tárolóhelyiségként is funkcionál. Ha jól osztod be a teret, számtalan – akár szezonális – dolgot is tárolhatsz benne! OtthonOrigoÍgy hasznosítsd a kertben a tojáshéjathttp://www.life.hu/otthon/20190625-igy-hasznositsd-a-kertben-a-tojashejat.htmlA tojáshéjat nem érdemes kidobni, hiszen nagyon hasznos segítség lehet számunkra a kertben. OtthonOrigoKároly herceg úgy él Erdélyben, mint bármelyik falubelihttp://www.life.hu/otthon/20190625-karoly-herceg-ugy-el-erdelyben-mint-barmelyik-falubeli.htmlA természetet és a helyiek közvetlenségét élvezi az erdélyi Zalánpatakon Károly herceg, amikor oda látogat. A falusiak szerint nagyon barátságos, és úgy sétálgat a településen, mint bárki más. Otthon--Görög Zita imádja új konyhájáthttp://www.life.hu/otthon/20190624-gorog-zita-imadja-uj-konyhajat.htmlLakásfelújításon estek át Görög Zitáék. A modell most megmutatta, milyen gyönyörű konyhát varázsoltak, amelyen ő maga is dolgozott. Otthon--Ellepték a patkányok a Buckingham-palotáthttp://www.life.hu/otthon/20190624-elleptek-a-patkanyok-a-buckinghampalotat.htmlA Buckingham-palota személyzetének élete nem csak játék és mese. Most például ki kellett hívni a rágcsálóirtókat, mert patkányokat láttak a konyhában. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.