Steve Martin eladja Beverly Hillsben található luxusotthonát – fotók

ház luxus otthon drága Beverly Hills Steve Martin eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megválik Beverly Hillsben található luxusotthonától Steve Martin. Az elképesztő ingatlant több mint 2 millió dollárért hirdetik.

Hatalmas egybenyitott terek, megkapó veranda és a színek harmóniája jellemzi Steve Martin otthonát, amelyet most 2,149 millió dollárért kínálnak eladásra.

Ebben a konyhában jut hely a főzőcskézésre Forrás: Nothfoto

Egy kis csavar kerül a történetbe, ugyanis aki megveszi az 1957-ben épült házat, az Steve Martin szomszédja lehet, ugyanis nem költözik messzire a színész.

Itt édes lehet a pihenés Forrás: Northfoto

A házat 1997-ben vásárolta meg a színész. A hatalmas ablakok és tolóajtók azt az érzetet keltik, mintha a belső tér egybeolvadna a kinti zölddel.

Steve Martin a kilencvenes években vásárolta meg az otthonát Forrás: Northfoto
Piacra került Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones bermudai luxusnyaralójahttp://www.life.hu/otthon/20190702-michael-douglas-es-catherine-zeta-jones-bermudai-luxusnyaraloja-elado.htmlMichael Douglas és felesége, Catherine Zeta-Jones egy rendkívül különleges és értékes ingatlant dobtak piacra. A Bermuda szigetén található nyaralót 3 milliárd forintnak megfelelő összegért hirdették meg. Less be a csodás ingatlanba! OtthonOrigoTransformersházak, avagy ettől lepadlóznak a szomszédokhttp://www.life.hu/otthon/20190628-transformers-otthon-lakoauto-kontener-es-csaladi-haz-egyben.htmlA könnyűszerkezetes házakat lassan letaszíthatja „gyorsasági" trónjáról az igazi transformersház, amely lényegében egy lakóautó, egy családi ház és egy hatalmas konténer furcsa házasságából született, őrületes ötlet. Míg vannak családok, akik utazó házukkal járják az országot, másokhoz a házuk utazik egy kamionon. OtthonOrigoEzért érdemes teafiltert tenned a cipőbehttp://www.life.hu/otthon/20190702-ezert-erdemes-teafiltert-tenned-a-cipobe.htmlEgy egyszerű trükkel eltüntethető a használt cipők kellemetlen szaga. OtthonOrigoUndorító dolgok között alszunk az ágyneműbenhttp://www.life.hu/otthon/20190701-undorito-dolgok-kozott-alszunk-az-agynemuben.htmlCsak látszólag tűnik tisztának az ágyneműnk, valójában sok gusztustalan dolog között alszunk. OtthonOrigoLakásdekorációs ötletek, hogy Olaszországban érezd magadhttp://www.life.hu/otthon/20190626-lakasdekoracios-otletek-hogy-otthon-olaszorszagban-erezd-magad.htmlOlaszország nem csupán a változatos és mesés tájai miatt kivételes európai ország, a mindent átjáró impulzív, mégis nyugtató energiái feltöltik az ember lelkét. Ki ne szeretné ezt az otthonában is érezni anélkül, hogy mediterrán stílusban átépíttetné? Hoztunk némi segítséget ahhoz, hogy nyáron Itália beköltözhessen a lakásodba. OtthonOrigoDékány Sarolta eladja Koós Jánossal közös házukat: nem enyhül a gyászahttp://www.life.hu/otthon/20190629-dekany-sarolta-eladja-koos-janossal-kozos-hazukat-nem-enyhul-a-gyasza.htmlAhogy írtunk róla, Dékány Sarolta úgy döntött, eladja a házat, ahol 40 évig éltek Koós Jánossal. Az özvegy elmondta, gyásza nem enyhül, várja, hogy teljen az idő. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.