Nádai Anikó összeköltözött szerelmével, Gergővel

Forrás: Facebook / Nádai Anikó -
párkapcsolat összeköltözés szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó az elmúlt egy hónapban szokatlanul csendes volt a közösségi oldalain. Végre bejelentette, hogy mi volt ennek az oka.

Szerelmes fotó kíséretében jelentette be a nagy hírt Nádai Anikó: összeköltözött a szerelmével.

„Végre végre... több mint egy év után összeköltöztünk. Rengeteg doboz, pakolás, válogatás, munka és elképesztő hőség tette még csodásabbá az elmúlt egy hónapunkat. Ezért voltam eltűnve. Szurkoljatok nekünk!” – írta a képhez a műsorvezető, amit itt tudsz megnézni.

Nádai Anikó összeköltözött szerelmével Forrás: Facebook / Nádai Anikó
Serena Williams csupasz hátsóval pózol a címlapon - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190710-serena-williams-csupasz-hatsoval-pozol-a-cimlapon.htmlSerena Williams címlapon pózolt, ráadásul nem a tőle megszokott módon: csupasz hátsót villantott. TV + Sztárok--Sikersorozatban szerepel Uma Thurman és Ethan Hawke gyönyörű lánya, Mayahttp://www.life.hu/sztarok/20190710-sikersorozatban-szerepel-uma-thurman-es-ethan-hawke-gyonyoru-lanya-maya-hawke.htmlA Netflix sikersorozatában, a Stranger Things harmadik évadában kapott szerepet Uma Thurman és Ethan Hawke lánya, Maya. Édesapja a közösségi oldalán büszkélkedett el a lánya sikerével. TV + SztárokOrigoAnna brit királyi hercegnő elvesztette az anyósáthttp://www.life.hu/sztarok/20190710-anna-brit-kiralyi-hercegno-elvesztette-anyosat.htmlAnna brit királyi hercegnő – II. Erzsébet és Fülöp egyetlen lánya – veszítette el családjának egy fontos tagját: az anyósa távozott az élők sorából 90 évesen. TV + Sztárok--Brad Pitt a válása után Jennifer Anistont hívtahttp://www.life.hu/sztarok/20190710-brad-pitt-valasa-utan-jennifer-anistont-hivta.htmlBrad Pittnek még mindig Jennifer Aniston a támasza: válása után is őt hívta. TV + Sztárok--A Nervo DJ-formációval készített interjút a Life.hu: imádják Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20190710-a-nervo-djformacioval-keszitett-interjut-a-lifehu-imadjak-magyarorszagot.htmlA 100 legjobb DJ között mindössze 6 női formációt találunk, akik közül a legjobbak a Nervo testvérek. Idén a Balaton Soundon táncoltatták meg a tömeget, de előtte egy interjút is adtak a Life.hu-nak. Meséltek a világsztárokkal való közös munkákról, hogy miért épp Justin Bieberrel és Eminemmel szeretnének dolgozni, de azt is elárulták, hogy korábban már nyaraltak Magyarországon. Imádják az itteni zsíros ételeket. Ha azt is szeretnéd megtudni, milyen a nők helyzete ma a DJ-szakmában, akkor feltétlen nézd meg az interjút. TV + Sztárok--Mariah Carey: "Kissé prűd vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190710-mariah-carey-kisse-prud-vagyok-maganeleterol-beszelt.htmlA Cosmopolitan magazin készített interjút Mariah Carey-vel: az énekesnő munkáról, dalokról, de a magánéletéről is beszélt, amivel mindenkit megdöbbentett. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.