Újra vlogol Pataki Zita és férje

kert vlog Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A teherbeesésért folytatott harcukat mutatta meg eddig a vlogjában Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila. Most újra videóznak, de könnyedebb témában: a kertjük átépítését veszik fel. 

"Lesz munka bőven, nem is megyünk nyaralni. Reméljük, hogy nyár végére, szeptember elejére készen leszünk. Szeretnénk kutat fúratni, de nem tudjuk, hogy itt van-e víz, errefelé nem szeretnek dolgozni a kútfúró mesterek" – idézi Zitát a Blikk.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Dékány Sarolta eladja Koós Jánossal közös házukat: nem enyhül a gyászahttp://www.life.hu/otthon/20190629-dekany-sarolta-eladja-koos-janossal-kozos-hazukat-nem-enyhul-a-gyasza.htmlAhogy írtunk róla, Dékány Sarolta úgy döntött, eladja a házat, ahol 40 évig éltek Koós Jánossal. Az özvegy elmondta, gyásza nem enyhül, várja, hogy teljen az idő. Otthon--A lovak szaga üldözte el Fridát Pintér Tibor otthonából http://www.life.hu/otthon/20181111-a-lovak-szaga-uldozte-el-rubos-fridat-pinter-tibor-otthonabol.htmlElőbb szétköltözött, majd szakított is egymással Pintér Tibor és Frida. Úgy tűnik, a színész lakáshelyzete volt az, ami megrontotta a kapcsolatukat. OtthonOrigoApró trükk, amivel kitisztíthatod a mosogatószivacsothttp://www.life.hu/otthon/20180929-apro-trukk-amivel-kitisztithatod-a-mosogatoszivacsot-szinte-uj-lesz.htmlBár a mosogatószivacs nem egy drága holmi, előfordul, hogy nincs elfogy az utolsó darab is, és nincs időnk vagy kedvünk leszaladni újat venni. Ilyenkor sincs azonban veszve semmi: a használt szivacs is könnyen újszerűvé varázsolható. OtthonFotó: Zirig Árpád - TáfelspiccKertes házba költözött családjával Pál Déneshttp://www.life.hu/otthon/20181021-kertes-hazba-koltozott-csaladjaval-pal-denes-enekes.htmlPál Dénes, kedvese, Heni és két és fél hónapos kislányuk kertes házba költöztek. Az énekes úgy véli, nem is volt annyira nehéz az átcuccolás, mint gondolták. OtthonFotó: Mudra László - OrigoVégre talált albérletet a látássérült egyetemista fiú, Máté, és kutyája, Fülöphttp://www.life.hu/otthon/20181021-vegre-talalt-alberletet-a-latasserult-egyetemista-fiu-mate-es-kutyaja-fulop.htmlVakvezető kutyájával keresett albérletet Budapest belvárosában egy látássérült egyetemista fiú, de azt mondja, mindenhonnan elutasították. Erről Máté a nagy nyilvánosság előtt is beszélt, és úgy tűnik, érdemes volt, ugyanis megvan az ideális albérlet, ahova a négy éves fekete labradorral, a segítő kutyával, Fülöppel beköltözhet. OtthonOrigoMegszabadult fájó emlékeitől Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/otthon/20180916-megszabadult-fajo-emlekeitol-bereczki-zoltan-szinesz.htmlA színész új otthonba költözött, és ezzel együtt eltüntette tönkrement házassága emlékeit, de a ruháinak kilencven százalékát is eladományozta.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.